Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč modrá smrt

Od: bazaly* odpovědí: 6 změna:

zdravím všechny, prosím o radu. občas mi na PC naskočí tzv.modrá smrt a nevím si s tím rady. díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

1x

Udělala bych kontrolu disku

Start>Spustit>chkdsk /f>OK
-před /f musí být mezera
- V dosovém okně, které se objeví zadat a (ano) a opět potvrdit.
Kontrola bude provedena po restartu počítače, nepřerušovat a nechat dojet do konce

hodnocení

0x

Při jaké práci, co je obsahem modré smrti? Otestuj komponenty, hlavně paměť memtestem a pročisti bordel který je naistalovaný na pc

bazaly*
hodnocení

modrá smrt mi nenaskočí při práci na PC, ale jen (asi tak každé páté) při vypínání PC. Pak ho musím vypnout tzv.natvrdo. A paměti jsem (po radě kámoše) koupil nové a problém je stejný.

Odpověz prosím pořádně, hlavně na tuto část: ...co je obsahem modré smrti?

davidhavel*
hodnocení

0x

Modrá smrt se ve win objeví ve chvíli, kdy systém nedokáže zpracovat určitou informaci. Na vině je buď chyba daného software, který zrovna spuštíte (nebo je spuštěný a zrovna došel tam, kde je nějaká chyba), nebo je chyba v hardware, většinou v paměti RAM.

troja*
hodnocení

0x

Zkus Ctrl+Alt+Del a ukonči program, kde se ti to seklo (opakuj i víckrát)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]