Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máte nějaké tipy, jak se dají získat členové do fb skupiny? Děkuji.
Mám na Fb skupinu, je tam cca 5.000 lidí. Zaměření velice úzké - exekuce, oddlužení atd. Založila jsem ji před čtyřmi lety. Nikde nemám žádnou reklamu, začala jsem prostě tak, že jsem v jiných skupinách lidem radila a protože se dotazy opakovaly stále dokola, tak jsem založila tuto skupinu, kde jsem vždy dotaz z cizí skupiny komentovala. Pomaličku se tam přidávali zájemci se svými dotazy. Je hodně vidět, když radím v nějakém složitějším případě v cizí skupině, nebo se tam rozvine delší diskuze, jak "naskakují" noví lidé do té mé skupinky. A jak píše ivzez, každého zájemce o vstup schvaluji.
Dobrý den, nabídnout zajímavý, neokoukaný a přitažlivý obsah, který jinde není a kterým uchvátíte. Zdravím!
Souhlasím s Benem → na prvním místě je zajímavý obsah. A pokud má skupina dobře fungovat a její členové mají mít chuť ji navštěvovat, je vhodné nastavit i uršitá pravidla a vyžadovat jejich dodržování.
Nedoporučuji např. umožnit "řadovým" členům přidávat další členy, nechte radši zájemce o členství požádat a před schválením si je (alespoň si prohlédněte jejich profily) prověřte.
Potkala jsem několik skupin, kde mohl kdokoliv přidat kohokoliv → členy tak byli uživatelé FB, kteří skupinu nikdy nenavštívili, nevěděli o svém členství ani o existenci skupiny... Takové skupiny rychle "zajdou na úbytě".
Nepíšete, o jakou skupinu se jedná?
Už tu bylo hodně napsáno, máte možnost dávat odkazy na svoji skupinu v jiných skupinách, kde je to povoleno. Dále je také důležité, jaké podmínky nastavíte, někteří mají za každou větou padesát vykřičníků.. mě osobně to přímo odradí.
Možná by to chtělo nastínit o co se jedná, líp by se radilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.