Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Získání členů do fb skupiny

Od: rennie* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

máte nějaké tipy, jak se dají získat členové do fb skupiny? Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

1x

Mám na Fb skupinu, je tam cca 5.000 lidí. Zaměření velice úzké - exekuce, oddlužení atd. Založila jsem ji před čtyřmi lety. Nikde nemám žádnou reklamu, začala jsem prostě tak, že jsem v jiných skupinách lidem radila a protože se dotazy opakovaly stále dokola, tak jsem založila tuto skupinu, kde jsem vždy dotaz z cizí skupiny komentovala. Pomaličku se tam přidávali zájemci se svými dotazy. Je hodně vidět, když radím v nějakém složitějším případě v cizí skupině, nebo se tam rozvine delší diskuze, jak "naskakují" noví lidé do té mé skupinky. A jak píše ivzez, každého zájemce o vstup schvaluji.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nabídnout zajímavý, neokoukaný a přitažlivý obsah, který jinde není a kterým uchvátíte. Zdravím!

hodnocení

0x

Dobrý den. Založte skupinu pro hubnutí, nebo ruční práce, vaření, výměna nebo prodej čehokoliv za cokoliv..Členy získáte nabídkou, poptávkou..

lonrx
hodnocení

0x
Placenou reklamou, jinak jste bez sance.

iz*
hodnocení

0x

Souhlasím s Benem → na prvním místě je zajímavý obsah. A pokud má skupina dobře fungovat a její členové mají mít chuť ji navštěvovat, je vhodné nastavit i uršitá pravidla a vyžadovat jejich dodržování.

Nedoporučuji např. umožnit "řadovým" členům přidávat další členy, nechte radši zájemce o členství požádat a před schválením si je (alespoň si prohlédněte jejich profily) prověřte.

Potkala jsem několik skupin, kde mohl kdokoliv přidat kohokoliv → členy tak byli uživatelé FB, kteří skupinu nikdy nenavštívili, nevěděli o svém členství ani o existenci skupiny... Takové skupiny rychle "zajdou na úbytě".

hodnocení

0x

Nepíšete, o jakou skupinu se jedná?

Už tu bylo hodně napsáno, máte možnost dávat odkazy na svoji skupinu v jiných skupinách, kde je to povoleno. Dále je také důležité, jaké podmínky nastavíte, někteří mají za každou větou padesát vykřičníků.. mě osobně to přímo odradí.

Možná by to chtělo nastínit o co se jedná, líp by se radilo.

hodnocení

0x
O jakou skupinu jde? Když mě bude zajímat, rád se přidám a rád ji i doporučím lidem se stejným "vkusem".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]