Nejste přihlášen/a.
Převedl jsem videoklipy z mobilu do formátu .avi (format factory), abych mohl použít Pinnacle studio 14. Bohužel u videoklipů se objevuje zpráva: "Chyba při načítání souboru". Při kontrole videoklipů, tyto obsahují 2 indexy (thumbnail?) Může toto být problémem? Jak pak tyto indexy odstranit? Kde může být problém?
Děkuji.
dzonecek
Pri formatovani do avi je ve format factory moznost vybrat typ kodovani (Divx,Xvid,H264), vyzkousej neco z toho jestli to pomuze, nebo zkus i jine formaty mpg,wmv,mkv atd. A ty dva indexy se zobrazuji v Pinacle nebo kde?
Děkuji za odpověď.Zásadní problém byl patrně v programu Pinnacle. Pro kolaps disku jsem musel všechny programy nahrát znovu. Včera jsem odinstaloval Pinnacle 14 a nainstaloval znovu, potom si hral s převodem klipů do formátu avi.Taky jsem snížil rozlišení videa, které bylo z mobilu. Po těchto operacích se klipy načetly a program se jeví funkční.Ty doprovodné indexy nemají patrně na načítání souborů při editaci významný vliv.
Tak uvidíme jak dále. Každopádně díky za informaci o kódování.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.