Nejste přihlášen/a.
Měl jsem v PC.nainstalovaný OEM Win. 10 64bit. a tento OS. mi způsoboval problémy s ovladačema. Tak jsem se vrátil na Win. 7., kde mi OS. běží svižně a bez problémů. Jen je chyba v tom, že mi nejde nainstalovat prohlížeč Internet Explorer 10 nebo 11. U verze 9 mi hlasí často chyby, všude nepustí-blokuje stránky a kromě web. stránky Seznam.cz, jdou ostatní weby jen v očesaném režimu-zobrazeny kolonky na e-mail, ale okolo obrázky grafika žadná. Tak jsem chtěl nainstalovat vyšší verzi prohlížeče a hlasí mi to, že je potřeba nainstalovat SP.1.pro Win7. Když jsem se rozhodl k této instalaci v aktualizacích i samostatně na jejich stránkách Microsoftu, tak mne to napíše při instalaci, že nějaký program nebo aplikace koliduje a znemožňuje pokračovat v instalaci. Napadlo mne, že to může být NOD-32, nebo v nastavení ochrana v ovladacích panelech např. Neukládat šifrované soubory na disk nebo podpisy autorizací apod. Je tam těch kolonek k zaškrnutí a odškrtnutí mnoho. Jak tam Servis Pack na Win. 7 dostat jiným způsobem to bych rád věděl?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.