Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám tablet a je v měm Android 5.0.2 Lollipop, potřeboval bych poradit, jaké by tam šly nainstalovat prohlížeče kromě Chromu a Seznamu (potřebuji, aby byly zdarma na stažení). Dále by mě zajímalo, jestli existuje pro tento tablet, něco jako je CCleaner pro počítače, nebo jak jinak mám ten tablet promazat?
Dííky
Dobrý den, mám také tablet s OS Android a aplikace si stahuji zdarma viz odkaz. Jsou tam i aplikace, které mají stejný název jako pro OS Windows - např. i CCleaner. Jako dobrý prohlížeč používám Dolphin Browser. Myslím, že si tam vyberete. Zdravím!
P.S. Pokud si jako první stáhnete a nainstalujete aplikaci APKPure (vidíte ji vpravo nahoře), tak je další postup v tabletu jednodušší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.