Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat. Nedávno jsem si založil účet fortuna, ale udělal jsem velikou chybu, neměl jsem v tu chvíli přístup ke svému bankovnímu účtu a zadal jsem účet mého kolegy, ale byl to jediný ověřený účet na profilu. Všechno bylo v pohodě, ale nedávno si založil kolega účet také a zadal ten samý bankovní účet. Oboum nám to zablokovalo výběr z účtu za duplicitu a nevím co mám dělat dál. Myslíte, že se s nimi dá domluvit a odeberou mi danou kartu abych mohl zadat pravdivé údaje o svém účtu? Nebo už mi přístup k výběru z konta nedají. Popřípadě nevíte jak mám postupovat?. Děkuji.
Musíte komunikovat s fortunou, opravit registraci a vysvětlit, že jste v dané době neměl účet a požádal o dotace registrace přes účet svého kamaráda.
Můžou vám vyplatit všechny částky a účty zablokovat pro nekorektní jednání...porušení podmínek. Ale peníze z nich dostanete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.