Nejste přihlášen/a.
Mám takový menší problém. Pokouším se stáhnout program GIMP, ale jakmile to provedu a pokouším se v něm otevřít fotku, kterou chci upravit, chce to jen, abych si stáhl nějakou složku, která z mého pohledu nic nedělá, jenom blokuje místo. Je v ní sice jeden program, ten ale zajistí akorát smazání celé té složky. Pokud se pokusím tu fotku znovu otevřít v tom původním programu, jediné, co to udělá, je opět stažení té složky. Už opravdu nevím, co s tím. Kdyby někdo věděl, proč mi to nefunguje, jak tedy tu fotku otevřít, nebo jak stáhnout funkční GIMP, prosím vás a napište mi sem nějakou dobrou radu.
Nejlepší pro vás bude, když si prostudujete manuály. Tady jsem provedl výběr podle vašeho problému. Jsou sice v angličtině, ale existují i české, jen se mi teď nechce přebírat ty tuny návodů pro Gimp na českém webu
Jeste jsem nasel tyto navody na stazeni a instalaci Gimpu. Jsou sice jiz starsiho data, ale soucasna instalace bude velmi podobna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.