Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se stahuje program GIMP?

Od: vas99* odpovědí: 7 změna:

Mám takový menší problém. Pokouším se stáhnout program GIMP, ale jakmile to provedu a pokouším se v něm otevřít fotku, kterou chci upravit, chce to jen, abych si stáhl nějakou složku, která z mého pohledu nic nedělá, jenom blokuje místo. Je v ní sice jeden program, ten ale zajistí akorát smazání celé té složky. Pokud se pokusím tu fotku znovu otevřít v tom původním programu, jediné, co to udělá, je opět stažení té složky. Už opravdu nevím, co s tím. Kdyby někdo věděl, proč mi to nefunguje, jak tedy tu fotku otevřít, nebo jak stáhnout funkční GIMP, prosím vás a napište mi sem nějakou dobrou radu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

GIMP celkem znám. Napiš to srozumitelně a poradím.

Chápu takto:

1. Máš stažený GIMP

2. Chceš v něm otevřít fotku a máš problém.

tarantulee*
hodnocení

0x

Vůbec nechápu, co jste napsal. Pokud Vám to píše, že potřebujete nějakou složku, tak pravděpodobně chybí nějaké soubory, které program ke svému spuštění potřebuje. Jinak já gimp stahoval ze slunečnic a funguje normálně.

lopata*
hodnocení

0x

Ani jedna věta co jste nepsal nedává smysl, použijte raději malování, pokud nejste schopen stáhnout a naistalovat GIMP nebude schopen v něm upravit nic ..

hodnocení

0x

No jo, těžko radit, když vlastně nic nepovíš.

Doufám, že program po stažení nainstaluješ.

Jakou složku to chce po tobě stáhnout? i když stáhnout složku je trochu nesmysl, spíš táhnout soubor, to jo.

still10k*
hodnocení

0x

Nejlepší pro vás bude, když si prostudujete manuály. Tady jsem provedl výběr podle vašeho problému. Jsou sice v angličtině, ale existují i české, jen se mi teď nechce přebírat ty tuny návodů pro Gimp na českém webu *smich*

hscripts.com/...
hscripts.com/...
docs.gimp.org/...

doplněno 02.12.17 22:14:

Jeste jsem nasel tyto navody na stazeni a instalaci Gimpu. Jsou sice jiz starsiho data, ale soucasna instalace bude velmi podobna.

photo-modr.estranky.cz/...
dtpko.cz/...
napocitaci.cz/...

hodnocení

0x
Neznám problematiku gimpu na windows(používám jen linux), ale nechce gtk knihovny?
praivo*

GIMP na Wokna nic dalšího nepotřebuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]