Nejste přihlášen/a.
Zdravím, začal jsem podnikat a věrohodněji a lépe by vypadal, email na vlastní doméně ve formátu jmeno.prijmeni@nazevfirmy.cz, takových emailu bych potřeboval více, pro více lidí.
Moje otázka zní, jak a kde si toto zařídit a kolik to asi stojí korun měsíčně, platí se každý email zvlášť nebo jen ta adresa za zavináčem a je tedy téměř jedno kolik emailu se založí?
Vlastní doménu pořídíte za ± 200 Kč za rok. V ceně domény je zahrnut e-mail. Má ale poměrně malou kapacitu. Malé firmě by to snad mohlo stačit, větší bude potřebovat jiné řešení.
Já tekhle mám e-mail na vlastní doméně běžící na Gmailu. Google tuto službu dříve poskytoval zdarma, nyní je zpoplatněna, ale ceny neznám (dříve založené e-maily Google zatím nezpoplatnil, zatím se to týká jen nových).
Služby od Google mají výhodu v propojení na Google Drive, dokumenty, Google Plus, ...
Odhaduji, že budou i další poskytovatelé, ale zkušenost s jinými nemám.
K zakoupené doméně si za A) musíte pořídit vlastní server nebo B) zakoupit hosting - např. Wedos, tam je počet e-mailů neomezený.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.