Nejste přihlášen/a.
POtřebuji poradit, jak postupovat. V jednom internetovém obchodě jsem si objednal "propojovací VGA kabel" k propojení notebooku a televize. K mému překvapení mi ovšem nepřišel kabel se 2 "male" konektory, ale s jedním "male" a jedním "female" konektorem. Obávám se, že mi to asi bude nanic. Myslím, že by se tomuto mělo říkat "prodlužovací" kabel a ne "propojovací". Navíc ten obchod má v nabídce i "prodlužovací kabely", u kterých se výslovně uvádí, že jsou male-female.
POraďte mi prosím, co s tím mám dělat. Jakým způsobem mám ten obchod přimět, aby mi to zdarma vyměnil, popř. aby mi vrátil peníze. Moc děkuju za rady.
Ahoj
Jak dostat penize zpet sice nevim, ale vim, ze i kdyby te prisel normalni kabel, tzn. vga a 3x nebo 2x male, tak te to stejne asi nepujde spojit. Ja jsem ted zkousel spojit kabelem vga (monitor vystup) a 3x male do tv a nic. Obraz pouze skace a zvuk extremne chrci. Nevim, co s tim. Takze tento zpusob spojeni asi nepujde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.