Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,
mám jen velkej problém s mým notebookem. Z ničeho nic po instalaci Win 10 (je to něco přes rok, co jsem aktualizoval a od té doby i několikrát přeinstaloval na starší verze), se mi sama začala vypínat myš i klávesnice. Děje se to hlavně u her, což mi vadí nejvíc. Prostě přestane oboje fungovat, i když na myši svítí ten laser, ale když vytáhnu z usb a dám zpět, tak už nesvítí. Pomůže vždy jen restart na tvrdo. Neděje se to pravidelně. Někdy to je 4x za den, někdy jede třeba týden v pohodě.. Nemyslím si, že by to byl problém usb, jelikož mám na notebooku 4 zástrčky a děje se to u všech (dvě jsou myslím usb 2.0 a dvě usb 3.0 nebo nějak tak, moc se v tom nevyznám..) Zkoušel jsem i jinou klávesnici a myš, rozdvojku na usb nebo jak tomu říká, ale děje se to pořád a je to čím dál otravnější :/
Notebook je packardbell en lj75, starej už docela dost, ale zacházím s ním opatrně a nedávno jsem měnil harddisk, aji ho pravidelně a velice opatrně čistím. Zkoušel jsem hledat nějaký řešení na netu, ale nikde jsem nenašel nikoho se stejným problémem..
Děkuju za případnou pomoc a přeju hezkej zbytek dne všem
K večeru se na to podívám, ted nejsem u pc a doufám, že to bude tím Nebo nemůže být třeba něco v biosu špatně? I když to by asi nejelo vůbec a ne jen občas.. Ale pamatuju si, že když jsem do něj dával novej hdd, tak vůbec nechtěl jet a pomohlo přehození na ide nebo ahci (už nevím), ale na to jsem narazil uplnou náhodou.. Jak jsem psal nahoře, moc se v pc nevyznám
Napadají mě dvě možnosti (příčin může být více).
Zavirovaný operační systém. Odpojit vstupně výstupní zařízení jde pomoci softwaru.
Nějaký problém s nastavením (BIOSU, UEFI BIOSU nebo problém přímo na základní desce - vstupněvýstupní periferie, tzv. I/O jsou ovládány jižním můstkem neboli S/B.).
Můžeš zkusit provést kontrolu systému například Avirou a pokud to nezabere, tak zkusit obnovit nastavení UEFI BIOSu (program pro zavádění systému).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.