Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapomenuté heslo

Od: magdon® odpovědí: 7 změna:

Mám připojení k Internetu přes kabelovku UPC. Nedávno mě tak napadlo, že od doby mého prvního přihlášení už uplynulo hodně vody a že jsem dávno zapoměl přihlašovací heslo. Zatím se nic neděje, jsem přihlášený a všechno funguje. Problém by ale nastal, kdybych se z nějakého důvodu musel odhlásit. Dá se tohle heslo nějak zjistit, když je moje a jsem pod ním přihlášený?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

dá vstoupit do nastavení routeru a tam si ho přečíst a zapsat..

hodnocení

No jo, jenže pro vstup do nastavení routeru to po mně chce ono zapomenuté heslo...

doplněno 30.11.17 17:06:

111 - Když nad tím teď tak přemýšlím, vlastně si nevzpomínám, jestli jsem to heslo routeru měnil *nevi*. Nenapadá mě důvod, proč bych to vlastně dělal. Původní heslo je napsané v návodu na zprovoznění routeru, takže pokud zůstalo, neměl by to být problém. Vyzkouším, dám vědět (ale dneska už ne).

doplněno 30.11.17 18:43:

111 - *palec*Tak jo, trochu jsem to popletl. Skutečně jsem měl na mysli heslo k přihlášení do WIFI, ale myslel jsem, že je stejné jako heslo k routeru. Původní heslo k routeru jsem nikdy neměnil, takže po zadání toho z návodu jsem se tam bez problému dostal a heslo k WIFI si přečetl. Už ho mám napsané na kusu papíru (společně s několika desítkami dalších hesel - kdo si to má všecko pamatovat ;)). Děkuji z celého srdce.

V tom případě by měl pomoci tvrdý reset routeru (do továrního nastavení), no a pak nastavit všechno znovu...

111®

jo ty jsi si změnil Login pro router, já myslel že heslo WiFi, tak beru Z5 odpověď

doplněno 30.11.17 18:47:

já na to mám sešit, kde je veškeré heslování na servery...tak hlavně že jsme se domluvili...*ua*

hodnocení

0x

Jestliže máš router, ke kterému se chceš přihlásit a nepamatuješ si heslo, tak nejjednodušší věc je že restartuješ router, pak se k němu přihlásíš pomocí standardního hesla. Měla bys ale mít návod, který je přiložený u toho zařízení. To heslo obvykle je např. 1234 apod. a proto se doporučuje ho po restartu změnit.

karel556*
Přihlašovací údaje pro přístup do routeru jsou v defaultním nastavení tyto
Login:admin
Heslo:admin
matesj
Neplatí to u všech typů routeru.
A pokuď tam byly uloženy údaje nutné pro připojení do sítě poskytovatele,tak po resetu to musíte opět nastavit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]