Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování souborů PDF

Od: janavalova odpovědí: 8 změna:

Milí rádci,

chtěla bych od Vás poradit. Potřebuji z jedné internetové stránky stáhnout soubory PDF. Normálně bych je stahovala přes pravé myšítko a Kopírovat adresu odkazu. Jenže těch souborů, které potřebuji je mnoho. Touto cestou by to trvalo spoustu času. Existuje nějaký postup či program, který by dokázal stáhnout všechny soubory najednou?

Předem Vám děkuji za odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rqww
hodnocení

2x

Pro windows existuje prohram HTTrack, který stáhne web na pc do zvoleného adresáře. Můžete stahovat celý web, nebo jen ten odkaz s pédéefkama. Po stažení se to chová jako onen web, ale je to ofline. K souborům pak můžete taky přistupovet přes průzkomníka.

janavalova
hodnocení

Děkuji za radu ale já bych spíš potřebovala stáhnout jen ty soubory PDF.

111®

zkus takovou konfiguraci, za SITE: dosadíš ten konkrétní web.

*.pdf site:telefon.unas.cz

nebo ulož celý web a pak vyselektuj .pdf a překopíruj jinam, zbytek smaž..

doplněno 30.11.17 11:47:

ještě jsem našel tohle, ale jestli to pomůže jsem nezkoumal.. pdf-download-firefox.en.s/...

janavalova
hodnocení

Mužete mi poradit jak vyselektovat pdf soubory ze stáhnutého webu?

111®

no otevřeš si složku kde je to staženo třeba v Totalcommanderu a dáš setřídit podle přípony /klepneš v záhlavví okna na "PŘÍPONA" / se ti to abecedně seřadí podle přípony pod sebe, pak jen označíš pdf co jsou pod sebou a překopíruješ si je třeba do složky PDF, kterou si vytvoříš.

janavalova
hodnocení

Děkuji! Vyzkouším!

111®

samozřejmě je třeba prozkoumat i všechny podsložky

doplněno 01.12.17 06:47:

tak jsem ještě pátral jak hledat v Toalcommandeu. Použite klávesy Alt+F7 a pak vepiště sekvenci pro hledání PDF
*.pdf

nikdo*

Druhá možnost jak označit jen PDF je stisknout klavesu + (plus) a do okýnka které vyskočí napsat *.pdf(hvězdička tečka pdf). Tím zapnete v total comanderu filtr jen pro zobrazování všech souborů s příponou pdf.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]