Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VPN hosting

Od: aj odpovědí: 2 změna:

Můžu se zeptat, k čemu je dobrý VPN hosting?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

0x
Tak si o VPN něco přečti. Na netu je toho dost a dost. Třeba já ho používám kvůli geoblokaci českých TV programů v zahraničí a pro vstup na stránky mé podnikové sítě, na které se nelze dostat z internetu.
doplněno 29.11.17 19:55: Ne, v zahraničí českou IP. Mohu tak sledovat české programy, nebo se připojovat k českým serverům, ke kterým bych se v cizině připojovat nemohl. Stejně tak, mohu po síti odkudkoliv na světě, obsluhovat zařízení v intranetu mojí firmy, jako kdybych byl v této soukromé podnikové síti.
Kolega slovák takhle na telefonu čučí přes aplikaci Skylink live na slovenské programy, je připojen k VPN serveru na slovensku a ten mu poskytuje slovenskou IP.
doplněno 29.11.17 19:57: Rychlost je nižší, já mám přes VPN asi 5 - 7 Mbps, ping je o něco vyšší. Ale na streaming HD videa to stačí, na hraní on-lineovek to není ☺
aj
hodnocení

Jakože máte zahraniční IP? A nezpomaluje to internet? Jestli správně chápu, tak se nejdříve spojíte se zahraničním serverem a ten vás zpět propojí do českého internetu, že?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]