Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nasavení Radeon

Od: planetka* odpovědí: 2 změna:

Mám WIN.10 a v oznamovací liště se mi zobrazuje 5.ikon nastavení Radeon.Kde to zakázat.Mohu jen skryt ikony do lišty nebo dát vidět(Více obrázek)Dík za radu.

doplněno 29.11.17 09:33:

Přeinstaloval jsem Radeon na poslední verzi,ale pořád stejné a proč je 5.ikon nevím kde se rozmnožují:)

Nasavení Radeon

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Příčinu zkus najít v nastavení Radeon. Následek se dá vyřešit ve vlastnostech hlavního panelu v zobrazení ikon. Až je tam budeš zase mít na tom panelu, tak dej ve vlastnostech zakázat zobrazování.

hodnocení

2x

Protože dost dobře nechápu tvůj popis, píšu postup skrývání ikon a jejich identifikaci. Protože jestli je tam 5 ikon Radeonu, pak každá má jiný význam a jestli ne, je někde chyba.

Takže: Pravoklik na Hlavní panel (tak se totiž jmenuje "oznamovací lišta") - Nastavení hlavního panelu - Vybrat, které ikony se budou zobrazovat na hlavním panelu. V otevřeném okně pak najdeš ikony i s popisy a můžeš je "vypnout", což znamená skrýt je z Hlavního panelu. Pak se ti zobrází jen když klikneš na "stříšku" vlevo od těch Radeon ikon. Z popisů ikon by pak mělo být zřejmé, jaký význam ta ikona má.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]