Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám stařičkou tiskárnu HP Deskjet F370 a vložil jsem do této tiskárny poprvé neoriginální barvy koupené v oficiálním obchodě(stejné číslo do této tiskárny). Ouha ,tiskárna s těmito barvami tiskla zkušební vzorek asi deset minut. Další tisk podobný. Hledal jsem v nastavení tiskárny ale jako neznalec jsem nic závadného nenašel. Jeden neznámý ajťák mi řekl že tam musí být originál barvy. Chápu asi byl zástupce firmy HP ,protože proč by jiné firmy dělali náplně když by to nefungovalo. Mám jít koupit novou tiskárnu a inkousty prodat na bleším trhu za desetikorunu?
Děkuji.
Já mám 8 let starou tiskárnu HP Deskjet F2280 a také do ní kupují neoriginální (opakovaně plněné) inkoustové náplně kvůli dost značnému rozdílu v ceně a většinou s tím problémy nemám. Tisk je tak za mnohem nižší cenu stejně kvalitní tak jako s originálními inkoustovými náplněmi. Natrefil jsem už jednou na inkoustovou náplň která mi dělala problémy a musel jsem ji pak vyměnit za novou. Pokud jsi koupil neoriginální inkoustovou náplň ale určenou do tvojí tiskárny a máš s ní problémy tak bych ji zkusil reklamovat tam kde jsi ji koupil. Může se jednát o vadný nebo nekvalitní kus. Pokud ti tiskárna předtím tiskla dobře a byl jsi s ní spokojený tak bych se ji jen tak nezbavoval a problémy hledal spíše v té inkoustové náplni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.