Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde přehrát zvuk

Od: lucienka87 odpovědí: 8 změna:

ahojky,

přeinstalovávala jsem windows a od té doby mi nejde zvuk... hlási mi to, že zvukové zařízení neexistuje a ve správních mám žluté otazníky u multimediálního zvukového adaptéru a řadiče videa.(že nejsou nainstalované)..

Doufám, že nemám problém se zvukovkou, má ji integrovanou...

Při snaze přidat hardwar mi to hlásí, že nelze k němu najít software..

nevím co s tím...

předem díky za pomoc

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Podle všeho tam nejsou nahraný ovladače-nebylo k tomu instalační CD?

lucienka87
hodnocení

no právě že nebylo... zapojila jsem bedničky a všechno jelo.. alespoň k tomu nic nemám...

lucienka87
hodnocení

není nějaký univerzal ovladač, který by se šikl... už toho počítače mám plné zuby, nejdřív se sám od sebe zahesluje, poté nahlásí vážnou chybu systému a když se po čtyřech dnech trápení rozhodnu přeinstalovat, nejde zvuk... asi ho vyhodím z okna

edge*

No asi by pomohlo, kdyby si nám sem napsala typ základní desky a podle toho se zjistí co tam máš za zvukovku. Já jsem třeba , když jsem hledal na webu výrobce svou základku, tak tam bylo všechno, ovladače a i testovaný hardware, který na tu desku pojedou určitě. A tak zjisti co máš za základní desku a potom se uvidí.

lucienka87
hodnocení

je něco: MB ASUS A7V400 MX, LAN, VIA KM 400A. ïnt. VGA, sock. A, Duron/Athl - tohle je výpis z dodacího listu... kdyby to nebylo ono, kde to zjistím?

Tady si stáhni ovladač na zvukovku: support.asus.com/...

lucienka87
hodnocení

už to jede... moc, moc děkuju.. fakt jste mi pomohli... jste super...

díky

hodnocení

0x
Ahoj tohle vyřeší tvé problémy mělo by pouze stačit odklikat next,next,next...a pak resdtart pc a bedny by měly jet... :)
stahuj.centrum.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]