Nejste přihlášen/a.
ahojky,
přeinstalovávala jsem windows a od té doby mi nejde zvuk... hlási mi to, že zvukové zařízení neexistuje a ve správních mám žluté otazníky u multimediálního zvukového adaptéru a řadiče videa.(že nejsou nainstalované)..
Doufám, že nemám problém se zvukovkou, má ji integrovanou...
Při snaze přidat hardwar mi to hlásí, že nelze k němu najít software..
nevím co s tím...
předem díky za pomoc
není nějaký univerzal ovladač, který by se šikl... už toho počítače mám plné zuby, nejdřív se sám od sebe zahesluje, poté nahlásí vážnou chybu systému a když se po čtyřech dnech trápení rozhodnu přeinstalovat, nejde zvuk... asi ho vyhodím z okna
No asi by pomohlo, kdyby si nám sem napsala typ základní desky a podle toho se zjistí co tam máš za zvukovku. Já jsem třeba , když jsem hledal na webu výrobce svou základku, tak tam bylo všechno, ovladače a i testovaný hardware, který na tu desku pojedou určitě. A tak zjisti co máš za základní desku a potom se uvidí.
je něco: MB ASUS A7V400 MX, LAN, VIA KM 400A. ïnt. VGA, sock. A, Duron/Athl - tohle je výpis z dodacího listu... kdyby to nebylo ono, kde to zjistím?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.