Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, poslední dobou mám problém s připojením k wifi. Nejdříve to začlo u mobilu (iOS) nyní je problém i u notebooku. Router/modem máme v obýváku, kde se obojí v pohodě připojí, jakmile se ale vzdálím do svého pokoje, což je vzdušnou čarou tak +- 7 metrů (1 zeď) ani jedno se nedá připojit. U mobilu to píše rovnou nesprávné heslo, které ale záhadou v obýváku funguje a u počítače (acer) to dříve psalo, že se k této síti nedá připojit (v obýváku to ale lze) a po té, co jsem síť odebrala, začalo to po mně vyžadovat heslo. Když ho zadám v obýváku - funguje, v pokoji to ale píše: Nesprávné heslo (nevím jak ta věta přesně zní). Slabým signálem by to být nemělo, protože to i hlásí silný signál a wifi se zobrazí v dostupných. Opravdu už si nevím rady, tak děkuji za každou pomoc.
Dobry den. Kdyz je slaba a kolisava wifi, tak to vetsinou dela takovyhle opicarny. Muzete bydlet v hodne zarusenem miste, jestli bydlite v panelaku, tak je to jasne. Pokud je to mozne, poridte si router se silnou antenou a s beamformingem. Nebo si rozvedte po byte signal treba pres opakovace. Nebo pres zasuvky (tzv. Power Line) pripojit k nemu nejaky levnejsi wifi router. Nebo natáhnout sitovy kabel od routeru az do pokoje a pripojit na nej wifi router, ktery si nakonfigurujete jako AP, nebo repater, podle libosti.
karel: pisu svoje zkusenosti. Takhle se podle meho nazoru chova zarizeni, ktere ma slaby signal. A je to celkem logicke, "sedm metru pres zed a uz to nejde ..."
di: jaky mate router? Prosim presny typ.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.