Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
k čemu se prosímvás používá dropbox? K čemu je to dobré?
Mám google účet, je to něco podobného?
Děkuji
Skvělé, nějak mi to můj mobil začal kdysi používat. Ale nyní mi hlásí Dropbox, že ho mám plný. Jak z něj soubor , nejakou fotku, smažu? Na webu Dropbox.com mi to vůbec nenabízí tu možnost, díky!
najděte v telefonu ikonku DROPBOX a můžete si projít a promazat, co potřebujete. Patrně se vám na něj dělá kompletní záloha všech souborů, co máte v telefonu. Popř si nějaké fotky stáhněte do PC a v telefonu smažte. Tím by mělo dojít k tomu, že na drop disku se to také umaže.
Jde to i v PC, ale musíte znát přihlašovací údaje a heslo.
Software už je navíc. Základem je internetový disk k ukládání dat. Data lze ukládat i prostřednictvím internetového prohlížeče, zvláštní software není nutný.
Právě ten software odlišuje obyčejný síťový disk od dropboxu. Software běží na pozadí a automaticky zajišťuje synchronizaci na všech zařízeních. Takže máte výhodu práce (klidně i offline) na rychlém lokálním disku spojenou s automatickým přístupem k aktualizovaným souborům i z dalších zařízení. Příklad - mobilem něco vyfotím a mám to automaticky na lokálním PC, kde to mohu editovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.