Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr gpu 1080ti a posouzení sestavy

Od: michael111 odpovědí: 4 změna:

dobrý den,
stavím nový herní počítač, sestavu už mám tak nějak vybranou, ale rozhoduji se jakou grafickou kartu do ní dát. chci určitě gtx 1080ti, ale nevím od jakého značky.
můžete mi říct, která je momentálně nejvýkonnější a má nejlepší chlazení. Nebo plánuje Nvidia po novém roce nějakou převratnou novinku, která odstrčí gtx1080ti na vedlejší kolej?

sestava:
case: czc.cz/...
MB: czc.cz/...
Zdroj: czc.cz/...
CPU: czc.cz/...
RAM: czc.cz/...
chlazení CPU: czc.cz/...
HD: czc.cz/...

případně uvítám i nějaké připomínky a rady k sestavě.

moc děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek66
hodnocení

0x

1TB je na dnešní dobu hodně málo...dal bych 125gb SSD + 2TB HDD...zdroj nevím zda by nebyl vhodnější silnější

michael111
hodnocení

250 ssd mám a 1tb je pro mě dostačující. Ale díky

still10k*
hodnocení

0x

Presne na tomto procesoru chci postavit PC pristi rok :) Jen jsem si pro nej predbezne vybral jinou desku, konkretne tuto: czc.cz/... Ma vyhodu DP, ktery pouzivam. Obcas se to hodi, nemusim vytahovat redukce, ci jiny kabel, proste prepichnu kabel z grafiky do desky. Nevim jestli se to hodi i vam.

Vyber grafiky nechavam az nakonec (z vyrobcu stale neco leze), takze nemam prozkoumany trh, tady neporadim.

anubis
hodnocení

0x

sestava je dobrá.kup si gafiku od stejného výrobce jako máš základní desku.pokud chceš gtx 1080 a nejvýkonější,tak koukej na velikost paměti,frekvence+možnost taktu.počet steam procesorů a velikost sběrnice.ke grafice by si měl dostat i cd na instalačku.kde si frkvenci a otáčky větráku zvýšíš.když nebude k tomu cd stáhni si program MSI Afterburner

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]