Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr grafické karty gtx 1080ti

Od: michael111 odpovědí: 3 změna:

dobrý den,stavím nový herní počítač, sestavu už mám tak nějak vybranou, ale rozhoduji se jakou grafickou kartu do ní dát. chci určitě gtx 1080ti, ale nevím od jakého značky.můžete mi říct, která je momentálně nejvýkonnější a má nejlepší chlazení. Nebo plánuje Nvidia po novém roce nějakou převratnou novinku, která odstrčí gtx1080ti na vedlejší kolej?sestava: czc.cz/... případně uvítám i nějaké připomínky a rady k sestavě.moc děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtekk66
hodnocení

1x

nefunguje ti odkaz..máš ho špatně..

michael111
hodnocení

mě funguje

krtek66

jj...teď mi připomínáš ten vtip s tou disketou a kabátem..*smich2*...je asi logický, že tobě jo když je to u tebe v pc...já když na to klknu tak "košík je prázdný" ...musíš poslat přímo ten odkaz, který je k tomu určený a ne první co tě napadne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]