Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černý pruh na obrazovce

Od: zbynekj* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den. Volala mi dcera, že se jí na obrazovce PC objevil asi 8 cm černý pruh, kterého se nijak nemůže zbavit. Také se ji silně zvětšil obraz, ale to snad bylo vyřešeno /ctrl+kolečko/, ale ten černý pruh tam stále zůstává./Mozila Firefox/ Dík za radu. Zbyněk

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

still10k*
hodnocení

0x

Dobry den, pomohla by fotka, staci z mobilu. Restart PC byl?

doplněno 25.11.17 12:09:

Zkuste provést rekalibrai displeje, z popisu se domnvám, že došlo k posunutí obrazu na úrovni monitoru. Projděte si menu nastavení displeje a hledejte něco jako reset, rekalibrace, centrování a tak podobně.

zbynekj*
hodnocení

Restart udělala, a na ten černý pruh jí kurzor naráží jak na zeď.

Dobrý den, restartovala jsem, ale problém trvá. Celá obrazovka jako by se posunula do prava, v levo je černý pruh a pravou stranu vůbec nevidím i když to zmenším.

hodnocení

0x

Pokud je ten pruh svislý, jedná se nejspíš o HW vadu displeje.

doplněno 25.11.17 11:49:

@zbynekj: V reakci na tvůj přípspěvek beru svoji diagnózu zpět.

Děkuji za radu a to je co? HW vada displeje? *zmateny*

Děkuji za rady, povedlo se, něco jsem zmáčkla pod monitorem a naskočilo to zpátky *tanec*

still10k*

Jo to bylo asi to centrování *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]