Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tovární nastavení windows 7

Od: v4s1m4* odpovědí: 3 změna:

Měl bych prosím dotaz ohledně Windows 7 Pro 64 bit, mám plně funkční školní licenci (MSDNAA), pc mi jede téměř 6 let a chci pořídit nový disk SSD, ideálně jsem na něj chtěl nahrát čistou instalaci windows, ale nemám již klíč a programy jako Everest hlásí u product key BBBBB-BBB...takže ho nemám jak dostat ven. Zkoušel jsem nějáké návody na jakoby "tovární nastavení", ale napíše mi to s tím product key. Poradí někdo, jak se zbavit programů a nechat jen windows. Ještě mě napadla možnost přejít na win 10, ale nevím jestli je to ještě možné a jestli by to pak šlo obnovit. Díky za jakoukoliv radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Veškeré rady, které tady dostaneš kromě zakoupení legálního systému, budou o nelegálních úpravách, stahování apod, což je na poradte.cz zakázané. I vše, o čem tady píšeš, je nelegální, protože na školní licenci už nemáš nárok.

Takže nejrozumnější je zakoupit nový systém (dá se pořídit legální W10 do 500,-Kč) a máš po starostech.

re4zon
hodnocení

0x
Licence win10 se da legalne poridit do 100 kc, staci se podivat na ebay. Mas ji za pet minut do platby i s instrukcemi kde system stahnout (oficialne primo od MS). Je to nejjednodussi. Ne nejlepsi, sam bych na w7 zustal.

v4s1m4*
hodnocení

0x

Moc díky, chci určitě 7, vidím, že licence jsou skutečně za pár stovek, takže vyřešeno. Nemyslím akorát, že bych měl stávající licenci MSDNAA nelegálně byť už nestuduji, podmínky užití licence jsem teda nečetl, ale předpokládám že by měla platit dokud pojede hardware.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]