Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit navštívené www stránky

Od: dolf odpovědí: 6 změna:

zdravím

jak mám odstranit z lišty navigace navštivené www stranky,na PC je nás vice,dík

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

0x

Pokud myslíš vymazání stránek v adresním řádku u Firefoxu, tak mám dojem, že to v "trojkové"verzi nejde.

Adresní řádek vyhledává v historii i záložkách, pokud vymažeš důvěrná data, smažeš jen historii, ale záložky zůstanou

(podívej se do historie, jestli jsou data opravdu smazaná, jinak smaž ručně)

Vyhledávání záložek v adresním řádku se dá vypnout, podívej se sem:

forum.czilla.cz/...

Vypnutí:

zadej do adresního řádku: about:config a uprav

Najdi: browser.urlbar.matchOnlyTyped
Nastavit hodnotu na true
Najdi: browser.urlbar.maxRichResults
Nastavit hodnotu na 0

Snad ti pomůže aspon toto

troja*
hodnocení

0x

jednoduše - najeď na šipičku dolů - rozbal reletku. Nyní co chceš smazat . najeď na tu adresu kurzorem, aby se probarvila a stiskni Ctrl + Del a je to v

sondaw*

Trojo, to sice funguje, ale při dalším otevření FF mám seznam opět jako předtím, zkoušela jsem to, protože v IE to takhle funguje.

Aspon u mne se seznam načte komplet znovu

troja*

Mně ne, jsem to smazal a je to fuč

sondaw*

Potom je to někde mezi mojí klávesnicí a židlí a zasloužíš bod:)

troja*

Ještě mám jeden fígl, ale nevím jak jsem ho udělal. Start - dokumenty - tady toho je někdy dost - Dám Start - vypnout - storno a jsou všechny pryč. To je dobré, když sfouknu externí HDD. Jinak ve FF Ctrl+Shift+Del , nebo Nástroje - vymazat důvěrná data.

doplněno 10.12.08 14:20:

Ctrl+Shift+Del - mně fuguje přímo jen Ctrl+Del

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]