Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Herní počítač do padesáti tisíc

Od: hernipan odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, jsem vášnivý hráč počítačových her a nyní budu 2 měsíce na nemocenské, tak bych si ty 2 měsíce rád spříjemnil.

Chci si koupit herní PC, který by zvládl všechny dnešní hry na největší detaily ve Full HD.

Našel jsem tento, myslíte, že je za tu cenu dobrý?

czc.cz/...

Případně doporučili by jste mi jiný do 50 tisíc? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

trevor*
hodnocení

2x

Dobrý den, pokud budete hrát ve FHD tak bude stačit i levnější PC. Ten váš vybraný už by v pohodě zvládal 4K, což jako vášnivý hráč doporučuji protože požitek z hry je úplně jinde.

krtek66
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @ladinpraha z důvodu porušení pravidel poradny. ]

still10k*
hodnocení

0x

Slušný PC. Určitě s ním neprohloupíte. Ale domnívám se, že za ty peníze by šlo jít s výkonem ještě výše. Projděte si tyhle návrhy: pc-help.cnews.cz/...
Jen podotýkám, že CZC skládá PC z vybraných komponent zdarma.

trevor*

@still10k, už jsem se na ně díval, ale např. ta herní sestava vyšší třídy za 45 tisíc má AMD Ryzen 7 1700 a tazatelův pc má Intel Core i7 8700. Díval jsem se na benchmarky a intel je na tom lépe.

still10k*

Samozřejmě, že intel je na tom lépě. cpu.userbenchmark.com/... Ale srovnávat tahle dva procesory podle čísel není moc fér, jak určitě víš. Určitě nechci obhajovat Ryzen, jsem skalní Intelák, ale jen v zájmu objektivity jsem to napsal :)

Já měl na mysli spíše sestavu pro hraní na 144 Hz za 50 502 Kč. Ta už má Intel Core i7 7700K. A pokud bude tazatel chtít, není nic snazšího, než si připlatit litr a vyměnit ho za i7-8700. Je to sice novější řada, ale patici má stejnou ;)
cpu.userbenchmark.com/...

I když to už bych radši trochu přitlačil o maličko více a vrazil tam i7-8700K (Coffee /.... Ten bych chtěl *hi* Ale já budu uprgadovat až příští rok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]