Na ovládání televize jsi zvolil AV a ikona hdmi není zvýrazněná? Já ať pripojuju notebook nebo tablet tak nikdy na nich nic nastavovat nemusím. Jen na televizi. doplněno 19.11.17 10:33: Jo a taky mám hloupou LG. Nastavení druhé plochy by bylo nutné jen pokud bys připojoval televizi přes modrý konektor monitoru. Jestli televize notes nevidí můžeš z nouze zkusit kabel otočit. U laciných čínských kabelů to občas pomohlo. doplněno 19.11.17 11:07: V té nabídce AV by musel být HDMI stejně tmavý jako anténa. Jestli je jen šedivý tak televize notebook nevidí. To připojení přes modrý konektor monitoru o kterém jsem psal výše je k prdu nešel by ti zvuk. To bys musel dodatečně řešit kabelem s přechodkou 3.5mmJack / cinch.
Prblém nehledejte na TV ale, bude v grafickém ovladači NT . Podívejte se zda máte aktualizovan ovladač. jestli ano tak skuste použit předchozí aktualizaci. mluvím z vlastní zkušenosti. stahnul jsem nejnovější ovladač a nešle připojen hdmi tak jsem jej odinstaloval a už jede.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.