Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojeni tv s noutbukem přes HDMI

Od: nandor® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,jak propojit přes hdmi tv a notebok?notas nevidí druhý monitor,co dělám špatně,díky za radu

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nastavit na NB zobrazení ploch. Buďto rozšířit nebo duplikovat. Při rozšíření budou dvě plochy, při duplikování jedna na obou obrazovkách.

Propojeni tv s noutbukem přes HDMI

hodnocení

0x

Po pripojení Televízora s notebookom pomocou kábla HDMI,stačí potom len na telke nastaviť ten HDMI v ktorom to máte zapojené.

hodnocení

Nejde to, noutbuk nevidí tv(monitor)tak nevím kde je chyba. Kabel jsem skousel na satelitu a funguje
111®

ty chceš poradit ale co máš za NB a TV to je tajné...mimochodem co říká návod k TV? že jsi tam ještě nekoukal..

hodnocení

tv lg-notas asus x517s (tv neni smart) v manualu tv jsem se o HDMI nedočetl nic!

Na ovládání televize jsi zvolil AV a ikona hdmi není zvýrazněná? Já ať pripojuju notebook nebo tablet tak nikdy na nich nic nastavovat nemusím. Jen na televizi.
doplněno 19.11.17 10:33: Jo a taky mám hloupou LG. Nastavení druhé plochy by bylo nutné jen pokud bys připojoval televizi přes modrý konektor monitoru. Jestli televize notes nevidí můžeš z nouze zkusit kabel otočit. U laciných čínských kabelů to občas pomohlo.
doplněno 19.11.17 11:07: V té nabídce AV by musel být HDMI stejně tmavý jako anténa. Jestli je jen šedivý tak televize notebook nevidí. To připojení přes modrý konektor monitoru o kterém jsem psal výše je k prdu nešel by ti zvuk. To bys musel dodatečně řešit kabelem s přechodkou 3.5mmJack / cinch.
hodnocení

Kabel jsem otočil,a v ty nabidce jsem označi HDMI a pořad nic!Asi skusím jinej kabel

111®

a máš na ovladši tlačítko SOURCE? když je stiskneš tak by se ti měla objeit nabídka, vstupu, tak zkus vybrat HDNI...měl by tam být také

pivar
hodnocení

0x

Prblém nehledejte na TV ale, bude v grafickém ovladači NT . Podívejte se zda máte aktualizovan ovladač. jestli ano tak skuste použit předchozí aktualizaci.
mluvím z vlastní zkušenosti. stahnul jsem nejnovější ovladač a nešle připojen hdmi tak jsem jej odinstaloval a už jede.

hodnocení

Ja jsem ho včera aktualizoval ale před aktualizací to taky nešlo!

doplněno 19.11.17 12:38:

Použt předchozí verzi nebo odinstalovat?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]