Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
vlastním macbook air se systémem macOS sierra. Když jsem dnes na počítači pracoval, zničeho nic se mi vypnul. Zapnul jsem počítač znovu, ale už se nenastartoval. V půlce zapínání najednou obrazovka zhasne a počítač je zase vypnutý. Napadlo mě, že to může být způsobené tím, že když se mi počítač vypnul, měl jsem otevřeno hodně aplikací (asi 6-8). Když se počítač zapíná snaží se zapnout stejné aplikace, které byly před vypnutím otevřené. Nevíte co mám dělat? Opravdu hodně moc potřebuju mít počítač do pondělka spravený. ![]()
Ahoj, bohužel pro tebe nemám dobré zprávy.
Odešla buďto grafická karta a nebo jiná závada na desce.
Pokud se ale normálně zapíná, tak by to grafikou být nemělo (pokud ti naskočí logo apple a v půlce se to vypne), potom bude závada někde na desce, popř, může být špatná RAM, ale to je nepravděpodobné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.