Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
vlastním macbook air se systémem macOS sierra. Když jsem dnes na počítači pracoval, zničeho nic se mi vypnul. Zapnul jsem počítač znovu, ale už se nenastartoval. V půlce zapínání najednou obrazovka zhasne a počítač je zase vypnutý. Napadlo mě, že to může být způsobené tím, že když se mi počítač vypnul, měl jsem otevřeno hodně aplikací (asi 6-8). Když se počítač zapíná snaží se zapnout stejné aplikace, které byly před vypnutím otevřené. Nevíte co mám dělat? Opravdu hodně moc potřebuju mít počítač do pondělka spravený.
Ahoj, bohužel pro tebe nemám dobré zprávy.
Odešla buďto grafická karta a nebo jiná závada na desce.
Pokud se ale normálně zapíná, tak by to grafikou být nemělo (pokud ti naskočí logo apple a v půlce se to vypne), potom bude závada někde na desce, popř, může být špatná RAM, ale to je nepravděpodobné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.