Nejste přihlášen/a.
při spuštění např. několika videí současně tento jev paradoxně zmizí, četl jsem o tzv zotročení cizích počítačů pro těžbu bittcoinů, dokoce, že soustavou pc si někdo vytápí při těžbě dům...je možné, že spuštěním zátěže se parazitní program zastaví. defender ale nic neobjevil
poznámka k odpovědím:
použil jsem již službu jinou a byly mi zaslány nejapné, urážlivé odpovědi, např. že mám ruský počítač Maxim Gorkij, na blbou otázku prý blbá odpověď, atd. můj dojem je, že se tu buď ukájejí lidé úchylní, také, že tu jde jen o zisky z návštěvnosti, možná, že tu mají službu lidé, kteří okamžitě odpoví nesmyslně a provokativně, možná z nudy, možná z lenosti, možná neznají odpověď. Když jsem vyjádřil zklamání, že stránky již nepoužiji, odpověděli mi okamžitě, že tam se prý "ptají vzdělaní lidé a co jsi dokázal ty?" Je jasné, o co tu jde. Počítač mám HP a jsem jen VŠ, lékař, pouze není mým koníčkem IT. Dokázal jsem užitečné věci, nikoliv podvody. Ptám se možná hloupě, ale slušně. Pro nejapné, okamžité odpovědi, jež jsem vždy na otázky vzápětí obdržel, by gtu musel být neustále ve střehu ti postižení, nebo najatí lidé, placení za obratem odpověď, je jedno jakou. Některé otázky, zde zodpovězené, budí dojem uměle vytvořených pro zisk z návštěvnosti.
Možná, že tyto stránky patří témuž majiteli a odpoví mi podobní lidé, též nevkusně a budou mi tykat.
Nepohodlné otázky bývají rychle mazány, odpovědi zamezeny, aby se nedostaly na veřejnost.
Klid, pane doktore.
Ta těžba se dá vyloučit odpojením počítače od sítě myslím, takže vyzkoušet. Jinak tam mohou být spouštěny procesy na pozadí, když nemá procesor nic jiného na práci-správce úloh prozradí více. Jen laický názor BFU.
Ještě mě napadlo zjistit nastavení režimu chlazení procesoru.
Ten Maxim Gorkij mě pobavil
Doporučuji si přečíst tento odkaz.
Nejde o těžbu Bitcoin, ale o těžbu Monera, což je mimochodem také jedna z kryptoměn. Řešení můžete najít zde.
Defender není tak silná, aby Vás dokázala chránit před tímto typem útoku. Já používám Bitdefender
A jsem spokojená.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.