Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřebuji vytvořit dokument o velikosti 1920 x 1888 px (pro webovou stránku), ale při zvětšení zobrazení na 100% je plátno stále velmi malé, přitom by mělo být přes celou obrazovku. Nastavuji 1920 x 1888 obr. bodů, je to tak správně, nebo se dává jiná jednotka? Ostatní jsou buď stejné nebo naopak obrovské. Taková banální věc, ale prostě nevím, kde je chyba
Plus bych potřebovala vědět, jak na beznumerické klávesnici přibližovat a oddalovat (dřív jsem používala CTRL +-, což teď nejde) .
Zapla jsem po dlouhé době Photoshop a jsem ztracená. Na googlu jsem hledala
Tak už jsem to pochopila
Ale to přibližování a oddalování stále nevím
Ve fotošopu nevím ale třeba v Zoneru to funguje označením lupy a potom přibližování/oddalování pravým levým na myši.
Právěže jsem zvyklá používat klávesové zkratky, a tahle funkce mi teď hodně chybí. A s myší by to asi šlo, ale používám grafický tablet a tam už mám všechna tlačítka obsazená jinými funkcemi. Naštěstí mám dotykovou obrazovku, tak přibližuji a oddaluji ručně. Ale většinou si celý dokument i pootočím a pak to hodinu ladím zpátky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.