Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velikost dokumentu v Photoshop CC 2017

Od: lucc* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, potřebuji vytvořit dokument o velikosti 1920 x 1888 px (pro webovou stránku), ale při zvětšení zobrazení na 100% je plátno stále velmi malé, přitom by mělo být přes celou obrazovku. Nastavuji 1920 x 1888 obr. bodů, je to tak správně, nebo se dává jiná jednotka? Ostatní jsou buď stejné nebo naopak obrovské. Taková banální věc, ale prostě nevím, kde je chyba *zed*

Plus bych potřebovala vědět, jak na beznumerické klávesnici přibližovat a oddalovat (dřív jsem používala CTRL +-, což teď nejde) *smich*.

Zapla jsem po dlouhé době Photoshop a jsem ztracená. Na googlu jsem hledala *fn*

doplněno 15.11.17 20:02:

Tak už jsem to pochopila *haha*

Ale to přibližování a oddalování stále nevím *zmateny*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jofa*
hodnocení

2x

Ve fotošopu nevím ale třeba v Zoneru to funguje označením lupy a potom přibližování/oddalování pravým levým na myši.

lucc*
hodnocení

Právěže jsem zvyklá používat klávesové zkratky, a tahle funkce mi teď hodně chybí. A s myší by to asi šlo, ale používám grafický tablet a tam už mám všechna tlačítka obsazená jinými funkcemi. Naštěstí mám dotykovou obrazovku, tak přibližuji a oddaluji ručně. Ale většinou si celý dokument i pootočím a pak to hodinu ladím zpátky *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]