Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Videjka tvořit umím i vkládat obrázky do videa ale nemůžu přijít na to, jak vložit obrázek do již hotového videjka a třeba s ním ještě zatřepat - jako je třeba to štěně v přiloženém videjku. Poradí někdo?
Video je psycho, kdo na to čumí, je pacient. Ale z čistě technického hlediska to štěně se netřepe ale bliká. Vložíš obrázek a rozfázuješ jej do snímků na další stopě v příslušné snímkové frekvenci případně s fade out / fade in.
jo jo Plamínek je magor já nic jinýho na ukázku zrovna nenašel :D Ale furt nevím jak tam ten obrázek vložím
Jak píše ernie. Toto je pouze blikání vloženeého obrázku.. Do překryvné stopy vložíte obrázek, uděláte ořez a umístíte do míst kde chcete (pozice). Zkopírujete obrázek a vložíte tolikrát, kolikrát chcete "bliknout" i v různých časových intervalech a doby trvání jak chcete i z přechody. Tady jsem to vyzkoušel teď narychlo. Funguje to. Jen jsem udělal screen jak to vypadá v editoru (Pinnacle).
Jaká je současná situace nevím. Já mám placený. Jinak to jde normálně efekt picture-in-picture. Postup stejný.
Zdar. Hned Tě s dovolením zneužiju Tady mám videostopu i se zvukem přímo z kamery DSLR. V projektu zvuk hraje, ve vyexportovaném videu není slyšet. Ten stejný zvuk jsem vyexportoval v Audacity do MP3 a vložil do stopy níže a taky to v hotovém videu není slyšet. Kde je zrada? Ostatní zvuky v projektu i v exportu do mpeg4 slyšet jsou. Už jsem z toho jelen.
Hledám možnou příčinu, proč to po exportu nehraje. Zatím nemohu na to přijít. Zkoušel jsem u sebe ledacos změnit a vždy mně zvuk jde. Podívám se ještě zítra. V nastavení vše v pořádku? Po exportu přehravač se zvukem taky? Takto nastavené mně vše chodí.
ernie: Tak jsem se dnes snažil, čím by tomhlo být, že po exportu není zvuk a marně. Ať jsem zkoušel různá nastavení, stále u mne ve výsledku zvuk je. Fakt nevím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.