Nejste přihlášen/a.
Mám OS WIN Vista Home Edition a pokazil se mi nějak program WIN Media Player. Když ho spustím, tak se objeví jen knihovny s hudbou a když do pravého pole přetáhnu filmy a chci je přehrát, tak jdou trhaně. Je to verze WMP 11.0.6002.19378. Ten program potřebuji, aby spolupracoval NERO Media Home, abych mohl přes domácí síť přehrávat filmy z PC na SMART TV. Pokoušel jsem se ho stáhnout z Internetu, ale nepodařilo se mi to. Co mám udělat?
Tak už je to trochu jasnější. WMP mi kolabuje po krátkém spuštění a hlásí tuto chybu (viz obrázek). Prosím o radu, co se s tím dá dělat?
[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]
Dobrý den, Vaše otázka je OK, ale zde byla odpověď, že si máte odstranit OS Vista a nahradit ho OS WIN-7, což je rada na úrovni nesmyslu, resp. přehnaná. Vy zkuste udělat Obnovení systému z nabídky Start a třeba se WMP zase obnoví. Zdravím!
Mám instalační disk WIN 8.1. Šly by místo těch VIST? Je to notebook ACER Aspire 7730G.
Ještě než bych to přeinstaloval, tak bych to chtěl zkusit opravit a k tomu bych potřeboval někde stáhnout WMP 11 verze : 11.0.6002.19378. Na webu Microsoftu mi to nabízí pro Visty pouze starší verzi, s kterou to opravit nejde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.