Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit WIN Media Player

Od: aloisb® odpovědí: 8 změna:

Mám OS WIN Vista Home Edition a pokazil se mi nějak program WIN Media Player. Když ho spustím, tak se objeví jen knihovny s hudbou a když do pravého pole přetáhnu filmy a chci je přehrát, tak jdou trhaně. Je to verze WMP 11.0.6002.19378. Ten program potřebuji, aby spolupracoval NERO Media Home, abych mohl přes domácí síť přehrávat filmy z PC na SMART TV. Pokoušel jsem se ho stáhnout z Internetu, ale nepodařilo se mi to. Co mám udělat?

doplněno 15.11.17 12:41:

Tak už je to trochu jasnější. WMP mi kolabuje po krátkém spuštění a hlásí tuto chybu (viz obrázek). Prosím o radu, co se s tím dá dělat?

Jak opravit WIN Media Player

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

matesj
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 13. 11. 2017 23:16:46
! Pravidlo Z1: je zakázáno psát nesmyslné odpovědi a otázky nebo úmyslně poskytovat špatnou radu.
hodnocení

Co je na mé otázce nesmyslného? Děkuji předem za vysvětlení.

ben®

Dobrý den, Vaše otázka je OK, ale zde byla odpověď, že si máte odstranit OS Vista a nahradit ho OS WIN-7, což je rada na úrovni nesmyslu, resp. přehnaná. Vy zkuste udělat Obnovení systému z nabídky Start a třeba se WMP zase obnoví. Zdravím!

hodnocení

Obnovení systému se nepovedlo.

hodnocení

0x

Tady jsi to zkoušel?

hodnocení

Několikrát, ale vždy "vypršel čas spojení" a nic se mi nestáhlo.

doplněno 14.11.17 10:54:

Mám tam v adresáři "Recovery" soubor MP10Setup.exe - bude to asi záloha instalace WMP 10, ale nejde spustit a píše to, že chybí soubor mediainfo.dll.

matesj
hodnocení

0x
Tak znovu harpagone,než to smažou...
Přejdi na Sedmičky,Visty už jsou mimo...co s podporou Mediaplayeru dělá Mrvosoft nevíme,zkus jim napsat email.
hodnocení

Mám instalační disk WIN 8.1. Šly by místo těch VIST? Je to notebook ACER Aspire 7730G.

doplněno 14.11.17 15:42:

Ještě než bych to přeinstaloval, tak bych to chtěl zkusit opravit a k tomu bych potřeboval někde stáhnout WMP 11 verze : 11.0.6002.19378. Na webu Microsoftu mi to nabízí pro Visty pouze starší verzi, s kterou to opravit nejde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]