Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji poradit - na Aliexpress jsem se přihlásila jako nový uživatel, vybrala si zboží, zaplatila kartou.Poté jsem se odhlásila a od té doby se zkouším znovu přihlásit a už mi to nejde - aplikace hlásí že mi byl můj účet dočasně zablokován z důvodu že jsem se přihlásila z jiného PC.Do mailu mi chodí potvrzení o mém nákupu, o tom že byly provedeny platby a korunky mi byly z účtu již strženy.V mailu mi píší, že bych měla prodejci potvrdit objednávku, ovšem to nelze - opakovaně neúspěšné přihlášení.
Nevím, jak situaci řešit, ani není kam napsat, na koho se odvolat a požádat o pomoc, vyzkoušela jsem vše, co se dalo ale marně.Prosím o radu.
Děkuji ua Vaše odpovědi
Dobrý den, píšete, že vše již bylo vyzkoušeno, ale nevíme, co přesně bylo vyzkoušeno. Tak zkuste ještě vyčistit si prohlížeč od cookies (a také jeho mezipaměť) a potom se znovu přihlásit. Nebo zkuste také jiný prohlížeč. Zdravím!
dt - zkuste se ještě podívat na otázky viz odkaz (zákaznický servis), jestli tam nenajdete odpověď. A jinak snad jen vyčkat až dočasná blokace skončí.
Dobrý den,
díky za Vaši odpověď, dle Vaší rady jsem vše vyzkoušela, ale bohužel mi to stále hlásí toto:
We have noticed an unusual activity in your account. This might be because you tried to sign in from another location or device. To protect your account we have temporarily locked it. To regain access, please proceed with the below verification process. If you experience any problems, please contact customer service.
Login ID:
danulkat@centrum.cz
validate:
Please slide to verify
Vyzkoušela jsem i zaslat na svůj mobil ověřovací kód, který by měl přijít a bohužel se tak nestalo, takže teď jsem v situaci,kdy mám objednané zboží a nemohu komunikovat, jelilož se nepřihlásím.
Ještě to zkuste v jiném prohlížeči. Co se stane, když tedy čtvereček dotáhnete dokonce? Měla by se tam objevit zelená fajfka..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.