Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O co jde ve World of Warcraft?

Od: alobercz odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, Ahoj, Čuus! :D

Chtěl bych se zeptat o co jde ve World of Warcraft? Já někde slyšel že to je Open World tak jsem se o to začal zajímat :D jenom bych chtěl vědět o co tam jde :D

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

0x

Já jsem tuhle hru nehrál nikdy, ale moje děcka ano. Co jsem si všiml, trochu připomíná čínské domino Mahjong.

Na hracím plánu máš rozloženou spoustu obrázkových kostek a musíš najít a odstranit dvě stejné, až nezbude ani jedna. Pak postoupíš na další level. Jak nestihneš časový limit, rupneš a můžeš začít znovu.

alobercz
12.11.17 16:21
hodnocení

Aha :D

Vážně vám tohle připomíná Mahjong?

Jak začít s Warcraftem. Ukázka hry asi od 15 min.

hodnocení

0x
Hra na hrdiny. Aliance proti Hordě. Vybereš si stranu, vytvoříš postavu, procházíš světem a za úkoly dostáváš zkušenosti (levels) a peníze.
Cílem je dosáhnout nejvyššího levelu, a potom buď: porazit hlavního padoucha, nebo zabít co nejvíce nepřátel.
Různé rasy, role, dovednosti, kouzla oblečení...
Super hra, strávil jsem u ní přes rok čistého času :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]