Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám dotaz, chtěl bych koupit přes internetový obchod WISH tablet jako dárek pro rodiče. Jeden z hlavních problému je, že výrobek nepodporuje český jazyk, (neni překvapující), ovšem až budou rodiče prohlížet webové stránky, aby nebyli v angličtině, aby tomu rozuměli. Jinými slovi, bych se chtěl zeptat zda nemáte někdo zkušenosti s nakupováním elektronikou tabletu, notebooku ze zahraničí? Děkuji mockrát.
I když zrovna já nakupuji hodně jak na Wish, tak i na AliExpress úspěšně a dobře. Právě elektroniku bych u nich nenakupovala. Teď jsem se dívala na různé nabídky a opravdu Vám to nedoporučuji. Ty ceny jsou naprosto mimo realitu a to co Vám přijde bude podle toho vypadat. Jazyk problém není, to se dá nastavit. Problém je kvalita, která bude odpovídat ceně. Viděla jsem tam i kolem 800 stovek. Krásně to vypadá na obrázku, ale přijde Vám nepoužitelná hračka k pláči. Nemůžete to reklamovat, protože to se Vám zcela jistě nevyplatí. Je to ztráta peněz a velké zklamání.
Ano a byl zrovna také telefon na vánoce. Kamarádka objednala pro dceru, ale co to bylo za "značku", to si už nepamatuji. Telefon byla taková atrapa, napodobenina a byl opravdu nefunkční. Kolik za něj dala, také už nevím, ale než by se trápila s nějakou reklamací, kde by stejně neuspěla, tak ho raději vyhodila a koupila tady jiný. Takže výsledek byl ten, že napřed chtěla ušetřit a nakonec se jí telefon prodražil a ještě k tomu bylo pod stromečkem zklamání.
zdravím Vás p. eivlis jenom malá otázka, máte zkušenost s nakupováním na Wish, já jsem objednávala poprvé a nevím jak s platbou za zboží, požaduje to po mě nějaké číslo karty atd. Je to v pořádku? Děkuji
Můžete se na Fb přidat přímo do skupiny ohledně nakupování na WISH facebook.com/... určitě Vám poradí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.