Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zálohujete data?

Od: radoss® odpovědí: 6 změna:
Zdravim,
Jak zálohujete data? Resp. Treba fotky z dovolené nebo videa o ktere za zadnou cenu nechcete prijit?
.
Ja to mam vetsinou vypálené na dvd, nebo uložené na flashdisku, ktery je urceny jen pro tu zálohu. Uvažoval jsem ze bych jeste fotky zabalil a poslal na nejake uloziste, ale nechci spoléhat jen na to...ne jedno úložiště skončilo, nebo bylo zablokovano.
.
Moje obava je ze dvd se za par let nemusi rozjet a to same flash disk. Mate jeste nejaky jiny tip?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

salam
hodnocení

1x

Také používám kombinaci DVD (CD), které ale poměrně často selhávají a některé již nejdou vůbec načíst, externího HD, který slouží jen pro účely zálohování fotek či videí a pak ještě Úložiště na zvoleném serveru.

jofa*

Fotky i svoje videa, které občas prohlédmu a které stojí za archivaci, ukládám na oboustranné DVD RAM (Panasonic Osaka Japan) . První jsem uložil v r.2008 a jsou tam. Jinak i na exter HDD kde to proberu a uložím na již zmiňovane DVD RAM.

hodnocení

0x
Mám na to vyhrazený druhý pevný disk, který připojuji jen když potřebuju zálohovat :)
mot
09.11.17 22:00
stejne
rizzlah*

3,5 SATA disk, kdyžtak rámeček a jedu

figurek*
hodnocení

0x

moje zkušenost je taková, že všechny archivovací utilitky, zálohovací programy a internetová úložiště jsou úplně na prt. Lepší je si data zálohovat normálně bez jakékoliv komprimace na dalším pc.

Možná máte to co já, domácí stolní pc, cestovní noťas a v práci další stolní pc.

Vytvořte si na všech pc stejnou strukturu adresářů.

Nové soubory nahrajte do jednoho pc a přes flešku je přetáhněte do druhého, i do třetího. Trefit se do správného adresáře není zas takový problém, že ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]