Nejste přihlášen/a.
Nainstaloval jsem aplikaci "Format factory", avšak nedaří se mi převést soubory DVD na AVI. Dám "přidat soubor", ten se mi objeví jako řádek v rámečku, pak zvolím parametry výstupního souboru, zvuk v mp3, zvolím "uložit jako "- dám název nového souboru a pak stisknu šipku nahoře a začne "konverze"souborů, který má 0,9 GB a trvá to 3 ! vteřiny a je to hotové. Soubor s novým jménem nemohu najít a v adresáři D:// FFoutput je soubor VTS_01_1 o velikosti 68 kB, který se nedá otevřít. Kde dělám chybu?
Přidáte soubor, objeví se jako řádek v rámečku, nastavíte parametry (je-li to potřeba), kliknete na "spustit" v řádku nahoře (když to běží, je tap místo "spustit" "pauza"). Konverze se spustí, řádky vedle zadaných souborů se postupně barví namodro. Soubory se Vám uloží do předvoleného adresáře (řádek vlevo dole). Po dokončení konverze se dole objeví zpráva "hotovo".
Tím Vaším "zvolím "uložit jako " " ukládáte šablonu nastavení parametrů, nikoliv soubor.
Já mám verzi 9.xx. (trochu jiná karta). Ale už se mi podařilo soubor zkonvertovat a uložil se do adresáře D:// FFOutput, avšak když na něj kliknu, tak se otevře BS player a objeví hláška, že systém ten soubor nemůže položku najít, abych zkontroloval název a akci opakoval.Snad nevadí, že se soubor jmenuje VTS_01_1.avi? Kde je zase chyba?
To většinou hlásí, kvůli nekompletnosti souboru, nebo poškození.
Adresář instalace/FFOutput je výchozí výstupní složka, proto budou všechny soubory tam, pokud jej nezměníte.
U převodu DVD na libovolný formát, avi, mp4, mkv kontejner není na škodu ponechat výchozí parametry a kvalitu videa, aby nedošlo k nějaké větší ztrátě, ale pokud v tom nějak chodíte, tak asi víte co a jak.
Dlouho jsem neripoval DVD, ale hádám že FF to ani zbytečně nekomplikuje? Že by jste musel vybírat jednotlivé videosoubory, načte to DVD a jen konvertujete do jednoho souboru?
Pak by nikde neměl být problém, jak už jsem říkal, tohle je případ poškozeného souboru, v rámci přerušení nebo selhané konverze.. DVD médium je ok? Není nějak razantně škráblé nebo tak? ( Ale to by FF asi zahlásilo ).
Zkuste to z hecu ještě jednou, nechte vše výchozí, formáty audia/zvuku asi změnit můžete, do parametrů bych moc nevrtal, u DVDripu ani nic extra nevykouzlíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.