Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alternativa GTA bez násilí?

Od: sollik* odpovědí: 6 změna:

Ahoj.

Sháním pro syna hru podobnou GTA, tedy se spoustou možností pohybu (chodit všude možně, jezdit různými auty včetně náklaďáku, kamionu atd), ale bez násílí, na to je ještě malý. Je něco takového?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

ale jestli chcete simulátor aut bez násilí, pak asi jen Formule1.

doplněno 08.11.17 18:24:

Tak to máte moc požadavků na jednu hru... ještě jsem zahlédl Midnight Club 4: Los Angeles...

Já mám PS3 pro děti - menší hraje LEGO-piráti, starší mu sem tam pomůže. Oba hrají Minecraft. Co jsem se tak díval na možností pod stromeček - dělají se buď bojové a morbidní hry nebo "dětské"bez krve. Nic mezi tím.

Pro dítě do 10ti let doporučím verze LEGO - dnes je velký výběr, má to příběh a dá se s tím hrát pár měsíců. Minecraft hrají lidi i přes 20 let stáří...

Podporuju ale hlavně "MOVE"hry - takže sportovní - pro verzi xboxu je to tuším kinect

sollik*
hodnocení

Jj Need for speedy máme, ale tam se dá snad jen závodit, ne vylezt z auta, někam jít ... a taky tam nejsou náklaďáky. Nejde o závodění, spíš o možnosti volného pohybu ve hře. Jo a zapoměl jsem - bylo by to na Xbox 360.

Díky.

nox®
hodnocení

0x
Napadá mě snad jen Lego City Undercover, ten ale nejspíš nebude na X360 a pak postarší The Simpsons: Hit and Run. Nějaké normální závody v otevřeném světě - Burnout Paradise, Test Drive Unlimited. S náklaďáky mě napadá snad jen Euro Truck Simulator.
doplněno 08.11.17 18:47:

Forza Horizon

sollik*
hodnocení

No je to k zbláznění. Je mu čerstvě 11 let a půlka jeho kámošů ze třídy smaží GTA se vším všudy. A my jsme momentálně ti zlí rodiče, co mu nechtějí dovolit aby si takovou hru taky koupil. Myslím, že kluci z páté třídy by ještě měli mít jiný starosti, než jak nejlíp někoho přejet autem, nebo podřezat nožem ...nebo ce se v té hře dá všechno dělat ...?

Nebojte se - nejste sami ... všichni rodiče to mají stejný - většina z těch kluků taky. Jen se nechtějí nechat shodit před největším Kápem ...

Taky si myslím, že díky dovolení rodičů hrát tyto hry (doporučeno tuším od 15ti let, hrají od 8-10ti běžně) nakonec všichni špatně dopadneme.

Máte ten minecraft? Můj syn (12) ho má velice rád a hraje převážně toto nebo Fifu - a to i s kamarády (10-15 let).

doplněno 08.11.17 20:37:

jj, je to tak - my se snažíme klukovi najít alternativu... ale bohužel to nejde, když je tata blbec 20 dní v měsíci v práci do 22té hodiny :(

sollik*
hodnocení

Jj minecraft máme, to hrají i s holkou (6 let) naštěstí většinou něco budují, než aby tam zabíjely zombíky a krýpry nebo co to tam leze... mě příjdou ty postavy všichni stejný :)) Jedou nějaký creative nebo co.

Kdyby neměli časový limit a vyhrazené herní dny sedí u toho pořád. Bohužel už jsme to dopracovali tak, že musíme schovávat wifinu, jinak by kluk nedělal nic jinýho po příchodu ze školy, že by seděl na telefonu nebo počítači dokud nepříjdem z práce.

Mě stejně příjde, že to GTA chce jen proto, že to hrají kámoši. Jenže to mu nikdo nevysvětlí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]