Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji něco poslat přes server letecká pošta. Soubor mám uložený a dál to po mě chce email. Odesílatel a příjemce. K čemu jsou? Musím je použít nebo je soubor už uložen a to stačí?
Děkuji
Je to tam napsané "Pokud si navíc přejete zaslat příjemci upozornění na uložený soubor, vyplňte následující formulář."
Na mail příjemce přijde upozornění, že jste mu tam něco uložila. Nemusíte toho využit a můžete ho informovat sama s tím odkazem, co vám tam napsali. To je klíčový údaj.
Je dost možné, že letecká pošta posílá na mail odesílatele odkaz, kterým lze soubor smazat. To nemám vyzkoušeno. Jinak se automaticky stejně smaže za 33 dnů. Je to tedy dočasné uložistě.
Věřím, že se najde někdo, kdo doplní informace.
Zkusila jsem email vyplnit, ale nic mi nedošlo. Je mnohem lepší poslat si email sama a mít jistotu!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.