Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Corel photo paint x7 osnova - spojení uzlů

Od: janana* odpovědí: 2 změna:

Nevíte někdo jak "zaktivnit" tlačítko spojování uzlů na osnově (resp. 2 částí osnovy co nejsou spojeny). Pokud vyberu 2 uzly, které chci spojit - tlačítko "spojit uzly" není aktivníl. Nevíte někdo čím to může být? Mám nainstalovaný i starší Corel 12 (který mi momentálně po aktualizaci Win 10 přestal navíc fungovat úplně).

PS:
Zjistila jsem, že pokud nějakou osnovu rozpojím, na stejném místě mi jde zase spojit (tlačítko je aktivní). Pokud, ale vyberu 2 různé koncové uzly jiných osnov (vše na Osnově 1) tlačítko aktivní není. Jde o případ kreslení osnovy, ta se během kreslení rozpojí a já ji potřebuji následně spojit do 1 uzavřené osnovy.

Corel photo paint x7 osnova - spojení uzlů

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

to je prosté, máte dva různé objekty. Nejprve oba vyberte a spojte do jednoho (třeba jako množinu), pak už to půjde.

doplněno 08.11.17 12:48:

Viz obrázek - bohužel mám Corel v angličtině.

Corel photo paint x7 osnova - spojení uzlů #2

janana*
hodnocení

Děkuji za odpověď, bohužel mi ale nepomohla. Jedná se o program corel photopaint ne corel draw (zde s křivkami problém nemám :) ). Myšlenka součit "obě čáry" do jednoho objektu není špatná, ale žádnou takovouto volbu jsem nenašla. Navíc je všechno v rámci jedné osnovy (Osnova 1), takže předpokládám, že by se to mohlo tvářit jako jeden objekt...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]