Nejste přihlášen/a.
zdravím
mám mozila firefx poslední verzi,
na kartě soukromí mám že nechci nikdy si pamatovat historii, a zaškrtnuté sledování v anonymním okně.
na kartě zabezpečení bych potřeboval zašrtnout pamatovat si na serverech přihl.udaje, ale nejde to zaškrtnout, nejde na to vubec kliknout a nevím proč? Hlavní heslo nemám. V uložených přihl.udajich nemám nic
chci ale na pár mých stránkách mít uložené přistupy, ale prohlížeč mi to vůbec nenabídne.
Nevíte proč? díky předem
Nejspíš to blokuje nějaký program 3.strany...
Nikdy se mi nestalo, abych nemohl alespoň zaškrtnout zapamatovat, možná antivir? nějaký filtr.
Pokud se neukládají celkově, možná bude něco s Cookies ( opět je něco možná co chvíli maže, stejně jako paměť prohlížeče ).
Pokud jedete pouze v anonymním režimu, není divu, tam se neukládá nic. ( Aspoň tedy u Chromu, popravdě nevím jak je na tom Mozilla, právě ten anonymní režim za to možná může. )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.