Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechtěji se mi ukladat hesla v prohližeči

Od: rotorod® odpovědí: 4 změna:

zdravím

mám mozila firefx poslední verzi,

na kartě soukromí mám že nechci nikdy si pamatovat historii, a zaškrtnuté sledování v anonymním okně.

na kartě zabezpečení bych potřeboval zašrtnout pamatovat si na serverech přihl.udaje, ale nejde to zaškrtnout, nejde na to vubec kliknout a nevím proč? Hlavní heslo nemám. V uložených přihl.udajich nemám nic

chci ale na pár mých stránkách mít uložené přistupy, ale prohlížeč mi to vůbec nenabídne.

Nevíte proč? díky předem

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

1x

když si nechceš pamatovat historii , jak si může pamatovat hesla? ty nejsou historie?

rizzlah*
hodnocení

1x

Nejspíš to blokuje nějaký program 3.strany...

Nikdy se mi nestalo, abych nemohl alespoň zaškrtnout zapamatovat, možná antivir? nějaký filtr.

Pokud se neukládají celkově, možná bude něco s Cookies ( opět je něco možná co chvíli maže, stejně jako paměť prohlížeče ).

Pokud jedete pouze v anonymním režimu, není divu, tam se neukládá nic. ( Aspoň tedy u Chromu, popravdě nevím jak je na tom Mozilla, právě ten anonymní režim za to možná může. )

iz*
hodnocení

0x

Jestli používáte anonymní okno, nemůže Firefox ukládat cookies ani hesla.

Jak "stará" (ze kdy) a která je poslední verze? Já mám Firexox 52.4.0 ESR (32-Bit). Hesla mohu ukládat, přestože mám cookies obecně zakázána, povoluji je jen některým webům. (Viz pbrázek)

Nechtěji se mi ukladat hesla v prohližeči

hodnocení

ano mám poslední verzi

odškrtl jsem tedy anonymní okno, děkuji všem za rady

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]