Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rychlá pomoc

Od: kacka1* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,potřebovala bych radu.Syn mi pomačkal něco na PC a teď mám obrazovku na ležato.Nevím jak to vrátit do původního nastavení.Pokoušela jsem se to hledat v nastavení ale nic jsem tam nenašla.Děkuji za radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Patrně pouze otočil obraz o 90°. Podívejte se do nastavení obrazovky, tam najdete příslušnou volbu.

kacka1*
hodnocení

Moc s tím neumím,tak nevím kde to najdu.Můžete mi to popsat podrobněji.Děkuji.

doplněno 08.12.08 20:05:

děkuji už jsem to našla.

thomash23

pokud syn jen mackal na klavesnici tak staci ctrl+alt+sipka nahoru xD...teda to funguje ve skole, ale je to reseni

troja*
hodnocení

0x

Mám taky obrazovku na ležato, až si koupím širokúhlou 22" tak bude ještě více na ležato. Není zúžená? Chybí snad nahoře a dole kus obrazu?

jabraka*
hodnocení

0x

Asi se Kacka jedná o posunutí lišty po straně.Náprava je jednoduchá,lišta se myší jen stahne dolů.

JABRAKA

pomocnik
hodnocení

0x

zkuste tlačítka na obrazovce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]