Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myš a touchpad se zasekává

Od: juru odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, dostal jsem od školy notebook, není nějaký špatný, v něčem lepší jak můj starý. Ale mám problémy s myší a touchpadem. Zasekávjí se mi. Jsou to nepravidelné záseky a obtěžuje mě to. Je to jen protože je notebook nový(necelé 2 týdny)? Nebo je chyba v něčem jiném?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, podívejte se do Ovládacích panelů na nastavení pro myš a touchpad - upravte si tam jejich citlivost (senzibilitu) a to zřejmě ubrat. Zdravím!

doplněno 04.11.17 18:43:

juru - tak, buď ještě ubrat nebo naopak přidat (musí se to prostě "poštelovat").

juru
hodnocení

Problém přetrvává, ale méně často a pouze když hýbu myší hodně rychle. Děkuji za pomoc.

hodnocení

0x

někdy pomůže aktualizace ovladačů... někdy zase pročištění např. přes CCleaner...

jing*
hodnocení

0x

Dobrý den,

napřed bych se vás chtěl zeptat jak moc starý notebook máte.

Pokud je starý několik let, tak je možné že ztrácí kompatibilitu s win 10 a v tu chvíly je možnost přeinstalace na win 7. Problém by měl zmizet.

Snad jsem vás pochopil správně, pokud je nový jakožto z výroby tak na tuto správu neodpovídejte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]