Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dostal jsem od školy notebook, není nějaký špatný, v něčem lepší jak můj starý. Ale mám problémy s myší a touchpadem. Zasekávjí se mi. Jsou to nepravidelné záseky a obtěžuje mě to. Je to jen protože je notebook nový(necelé 2 týdny)? Nebo je chyba v něčem jiném?
Dobrý den, podívejte se do Ovládacích panelů na nastavení pro myš a touchpad - upravte si tam jejich citlivost (senzibilitu) a to zřejmě ubrat. Zdravím!
juru - tak, buď ještě ubrat nebo naopak přidat (musí se to prostě "poštelovat").
Dobrý den,
napřed bych se vás chtěl zeptat jak moc starý notebook máte.
Pokud je starý několik let, tak je možné že ztrácí kompatibilitu s win 10 a v tu chvíly je možnost přeinstalace na win 7. Problém by měl zmizet.
Snad jsem vás pochopil správně, pokud je nový jakožto z výroby tak na tuto správu neodpovídejte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.