Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, Při nahrávání videa se mi vybila baterka a video se nestihlo uložit. Nemůžu přehrát jedno krátké video MP4 a asi se nějak poškodilo. Nevíte někdo jakým programem to opravit? Pokoušel jsem to otevřít v MPC, VLC a jiných programech ale vyskočili chybové hlášky.
Jak chceš opravovat něco, co neexistuje? Video prostě není na kartě nahráno, podle toho, co píšeš.
Nejvyšší šance na opravu bude nejspíše za pomoci recover_mp4 a ffmpeg. S programy se pracuje v příkazové řádce. Něco jako návod je např. zde.
Velice děkuji pomocí Vašeho návodu se mi povedlo rozchodit podobně poškozený video soubor
Ještě pro úplnost si dovolím přidat jednoduchý návod včetně aktuálních download linků a konkrétních příkazů:
stáhnout
ffmpeg.org/...
videohelp.com/...
nakopírovat do jedné složky a nahrát vzorek (funkční soubor ze stejné kamery) pod názvem "good.mp4"a vadný soubor pod názvem "bad.mp4"
spustít CMD jako administátor!
najet do adresáře s programy a videosoubory a spustit následující příkazy:
recover_mp4.exe good.mp4 --analyze
recover_mp4.exe bad.mp4 result.h264 --noaudio --ext
ffmpeg.exe -r 29.977 -i result.h264 -c:v copy result.mp4
soubor result.mp4 obsahuje opravené video
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.