Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaka zakázat nebo vypnout one driveT

Od: aja1946® odpovědí: 4 změna:

Už jsem tu otázku tady měla vloni, tenkrát jsem dostala odpověď, že odinstalovat se to dá jen z W 10, já mám 8. Tehdy se mi to nějakým záhadným způsobem podařilo vypnout, ale vůbec nevím jak. A od včera se mi zase každý soubor uloží do one drive nebím proč. Moc děkuji za podrobnou radu, jsem laik.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

OneDrive by mělo být možné zakázat v nastavení služeb. Je to ale jenom zákaz, OneDrive Vám v PC zůstane.

Našla jsem článek Jak se zbavit One/... → ale jestli nemáte zkušenosti s editací registrů, bylo by spolehlivější to svěřit někomu zkušenějšímu.

hodnocení

stačilo dát průzkumníka, vybran one drivea dát povel vypnout, fakt nevím, když to bylo ještě včera vypnuté, jak se to samo vyplo, ostatní jsem už dělat nemusela,

to druhé jsem ráno zkoušela, ale povel spustit tam není, prý ro jde jen u 10

iz*

Můžete sem vložit screenshot těch služeb (nemám Win8 ani 8.1)?

hodnocení

Moc dékuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]