Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko, rozhodla jsem se, že pořídím k vánocům partnerovi herní sluchátka. Staré co má už pomalu ale jistě dodělávají. Problémem je, že už pro něj dárky mám a tohle už je jen takový doplňkový, tudíž za něj už nemůžu dát tolik. Myslíte, že seženu dobré s mikrofonem cca do 400- max 500? Díky Katka
Tak jsem se přeptal, ty jeho bezdrátová sluchátka už jsou vyprodána, ale mají ty samé jen s kabelem: repasovnik.cz/...
Podle Heuréky normálně stojí od 1500,- výše sluchatka.heureka.cz/...
Kamarád na tuhle řadu od Creative pěje ódy, že jsou pro hráče jako stvořené. A jelikož hraje hlavně střílečky an úrovni ESL, tak bych mu věřil, tam potřebují hlavně dobrý zvuk kvůli identifikaci směru, ze kterého přichází zvuk.
ty sluchátka jsou hlavně na poslech hudby nebo na filmy, pro nenáročného uživatele..tzn. bez dalších efektů..slečna chce sluchátka pro hráče..tzn...sluchátka musí dobře držet, nepada z hlavy, netlačit, být uzavřená..a hlavně musí mít prostorový zvuk..což tyhle nemají..takže..viz. můj 1. příspěvěk..NE NENAJDE...pokud jí vyloženě nenapíše nebo neřekne co chce..tak ať se připravý na to, že nemusí očekávat takovou radost jakou si vykresluje..(častý problém žen)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.