Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sluchátka na hraní – levné

Od: katkaa* odpovědí: 11 změna:

Zdravíčko, rozhodla jsem se, že pořídím k vánocům partnerovi herní sluchátka. Staré co má už pomalu ale jistě dodělávají. Problémem je, že už pro něj dárky mám a tohle už je jen takový doplňkový, tudíž za něj už nemůžu dát tolik. Myslíte, že seženu dobré s mikrofonem cca do 400- max 500? Díky Katka

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek66
hodnocení

3x

ne..kvalitní herní sluchátka, která by uvítal nebo by splňovala to co se od nich očekává začínají tak od 2000,- a výš.. to mu raději kup další ponožky..cokoliv co má být k pc na hraní není záležitostí řádů stovek, ale tisíců!

still10k*
hodnocení

0x
Souhlasím s krtkem, kvalitní herní věci jsou opravdu drahé. Do jednoho tisíce nelze mluvit o kvalitě. Jedině použité z inzerce (což se ale jako dárek nehodí). Možná zapátrat po slevách a výprodejích, kamarád takhle koupil za 600 nějaká fungl nová Creative bezdrátová herní sluchátka. Můžu se zeptat kde to koupil, jestli chcete.
doplněno 16.11.17 21:35:

Tak jsem se přeptal, ty jeho bezdrátová sluchátka už jsou vyprodána, ale mají ty samé jen s kabelem: repasovnik.cz/...
Podle Heuréky normálně stojí od 1500,- výše sluchatka.heureka.cz/...

Kamarád na tuhle řadu od Creative pěje ódy, že jsou pro hráče jako stvořené. A jelikož hraje hlavně střílečky an úrovni ESL, tak bych mu věřil, tam potřebují hlavně dobrý zvuk kvůli identifikaci směru, ze kterého přichází zvuk.

lothen
hodnocení

0x

Zdravím, sice to nebude žádná extra věhlasná značka, ale já osobně si myslím, že slušná sluchátka na příležitostné hraní se kolem této ceny dají sehnat. Sám jedny mám v podobné ceně a na komunikaci s týmem to bohatě stačí.

katkaa*

@lothen a to jsou jaké prosím?

lothen

Mám tyhle czc.cz/... a jak jsem psal úplně mi vyhovují.

vilik*
hodnocení

0x
Velmi dobré recenze na relativní kvalitu za nízkou cenu měly minulý rok výrobky značky Superlux, tak jsem vloni pořídil mým potomkům HD 662B a jsou spokojeni. Jen mikrofon nemají, protože správný pařan má mikrofon stolní.
doplněno 16.11.17 11:27: Na Heurece se najdou od cca 600 korun.
krtek66

ty sluchátka jsou hlavně na poslech hudby nebo na filmy, pro nenáročného uživatele..tzn. bez dalších efektů..slečna chce sluchátka pro hráče..tzn...sluchátka musí dobře držet, nepada z hlavy, netlačit, být uzavřená..a hlavně musí mít prostorový zvuk..což tyhle nemají..takže..viz. můj 1. příspěvěk..NE NENAJDE...pokud jí vyloženě nenapíše nebo neřekne co chce..tak ať se připravý na to, že nemusí očekávat takovou radost jakou si vykresluje..(častý problém žen)

still10k*
hodnocení

0x

Bylo by dobré napsat, jaké sluchátka má partner teď, z toho by se dalo vycházet. Jestli má nějaká špičková od Roccat, tak ho těžko potěšíte čímkoli do 2000,-

Jestli na nich není napsaný typ, tak je vyfoťte mobilem.

jabraka*
hodnocení

0x

Znám řadu sluchátek i herních,kterých ceny začínají u 300 Kč. mall.cz/...

JABRAKA

krtek66

to, že někdo napíšeš na sluchátka, že jsou herní ještě neznamená, že herní jsou...má to asi stejnou vypovídající hodnotu jako nálepka RACING, SPORT na oblečení-obuvi nebo auto-moto výrobcích...*modla*

pestry
hodnocení

0x

Podívej se na sluchátka Rusher od bml, já je kupoval na doporučení a na hraní jsou ideální a jsou za hodně dobrou cenu na to jak dobře hrají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]