Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvukové zařízení neexistuje

Od: slavaopc* odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

dostal jsem se do prekérní situace ... při otření zapnutého ntb ubrouskem jsem pravděpodobně něco odstranil, ale nevím co... zkoušel jsem nainstalovat znovu zvukový ovladač, ale ntb hlásí: "Nejsou nainstalovaná žádná zvuková zařízení". Má někdo podobnou zkušenost nebo řešení? Díky moc :)

HP ProBook G4 440, WIN10

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, nemáte zvuk jen vypnutý zmáčknutím tlačítka na těle NTB? Vidíte zvukovou kartu ve Správci zařízení? Pokud jste něco odstranil, tak by to mohlo být v Koši (obnovit to). A jinak - Obnovení systému z nabídky Start. Zdravím!

doplněno 02.11.17 18:18:

Zdá se, že jste si otíráním ubrouskem vymazal z NTB zvukovou kartu (což je hloupost). Zkuste Obnovení systému.

doplněno 02.11.17 18:33:

Možná můžete ještě zkusit (před Obnovením systému) vyndat z vypnutého NTB na chvilku baterii (pokud to lze) a potom ji tam zase dobře vložit a NTB zapnout - třeba se zvuková karta zase ukáže. Možná i obnovit BIOS, resp. načíst a uložit onen výchozí (default).

slavaopc*
hodnocení

hot keys nereagují vůbec, v koši to také není a ve správci jsem to také nenašel ... :(

doplněno 02.11.17 18:28:

To se mi dvakrát nechce, ale už mi nic jiného nezbývá ... ubrouskem ne, jen jsem chtěl, aby byla jasná příčina ;)

doplněno 02.11.17 18:35:

Zkusím ještě ten BIOS ... ale poslední aktulizace BIOSu mi vždy skončí chybou, baterka nejde vyndat ...

Zvukové zařízení neexistuje
Zvukové zařízení neexistuje #2
slavaopc*
hodnocení

Tak stačilo pravděpodobně jen mu dát chvilku :)

hodnocení

2x

Obcas mi neco podobneho zobrazuje me PC, po restartu je vse OK.

slavaopc*
hodnocení

To byla první věc, co jsem zkoušel :)

doplněno 02.11.17 18:50:

BINGO! ... Zkusil jsem ještě jednou ovladač (jako správce) a restart a nic ... pak jsem to vypnul, nechal chvilku a ♪♫♫♪ *tanec**palec*

ben®

Dobrý den, tak vidíte, jak jste šikovný - dokázal jste si poradit sám. Ovšem, kde byla závada stejně nevíme, resp. byla taková "zakuklená" . Zdravím!

doplněno 02.11.17 20:19:

lego - patrně to byl vliv magického ubrousku . Ale je fakt, že PC umí překvapit.

Stejne jako jsou veci mezi nebem a zemi, tak jsou i veci mezi WIN a zemi...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]