Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
dostal jsem se do prekérní situace ... při otření zapnutého ntb ubrouskem jsem pravděpodobně něco odstranil, ale nevím co... zkoušel jsem nainstalovat znovu zvukový ovladač, ale ntb hlásí: "Nejsou nainstalovaná žádná zvuková zařízení". Má někdo podobnou zkušenost nebo řešení? Díky moc
HP ProBook G4 440, WIN10
Dobrý den, nemáte zvuk jen vypnutý zmáčknutím tlačítka na těle NTB? Vidíte zvukovou kartu ve Správci zařízení? Pokud jste něco odstranil, tak by to mohlo být v Koši (obnovit to). A jinak - Obnovení systému z nabídky Start. Zdravím!
Zdá se, že jste si otíráním ubrouskem vymazal z NTB zvukovou kartu (což je hloupost). Zkuste Obnovení systému.
Možná můžete ještě zkusit (před Obnovením systému) vyndat z vypnutého NTB na chvilku baterii (pokud to lze) a potom ji tam zase dobře vložit a NTB zapnout - třeba se zvuková karta zase ukáže. Možná i obnovit BIOS, resp. načíst a uložit onen výchozí (default).
hot keys nereagují vůbec, v koši to také není a ve správci jsem to také nenašel ...
To se mi dvakrát nechce, ale už mi nic jiného nezbývá ... ubrouskem ne, jen jsem chtěl, aby byla jasná příčina
Zkusím ještě ten BIOS ... ale poslední aktulizace BIOSu mi vždy skončí chybou, baterka nejde vyndat ...
To byla první věc, co jsem zkoušel
BINGO! ... Zkusil jsem ještě jednou ovladač (jako správce) a restart a nic ... pak jsem to vypnul, nechal chvilku a ♪♫♫♪
Dobrý den, tak vidíte, jak jste šikovný - dokázal jste si poradit sám. Ovšem, kde byla závada stejně nevíme, resp. byla taková "zakuklená" . Zdravím!
lego - patrně to byl vliv magického ubrousku . Ale je fakt, že PC umí překvapit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.