Nejste přihlášen/a.
Zdravím, prosím potřeboval bych poradit, potřebuju si přeložit na mém emailu na www.centrum.cz zprávu, která je v angličtině a přeložit jí do češtiny, abych tomu rozuměl. A jestli to jde nějak přes Google? Nebo si přeložit i zprávy na jiných webovkách, které jsou anglické.? Prosím poraďte, jde to nějak? tiskárnu bohužel doma nemam, abych to přeložil přes ní. Díky
Dobrý den, anglický text si zvýrazníte myší (zkopírujete) a vložíte do levého okénka viz odkaz - vpravo potom uvidíte český překlad (přibližný, ale docela pochopitelný). Zdravím!
umbra - a Vám tam nejde zvýraznit text? Nejde text kopírovat a následně vložit? Zkuste myší (kurzorem) se stiskem levého tlačítka táhnout po textu a až bude celý zvýrazněný, tak tam klepněte pravým tlačítkem a snad tam najdete možnost kopírovat. Potom ho vložíte viz odkaz klepnutím pravým tlačítkem v místě blikajícího kurzoru v okénku a zvolíte si vložit.
umbra - značka PC nebo NTB není rozhodující. Já nemám schránku na Centrum.cz, tak je možné, že to tam opravdu nejde (kopírovat text otevřeného e-mailu), i když o tom pochybuji. Zkuste ještě ten e-mail uložit někam na HDD jako textový soubor a kopírovat text v něm. Ovšem, jestli se Vám podaří tato oprerace, tak to nevím. Další možnost je, že si otevřete v jednom okně onen e-mail, v druhém okně prohlížeče překladač viz odkaz a budete tam text zapisovat ručně. Více již neporadím.
zdravím vás "BEN" děkuji za radu..., ale já myslel, to, že když mám přímo email poslaný přímo v mé emailové poště ( příchozí zprávu od zahraničního odesílatele ) jak píšu PŘÍMO V MÉ MAILOVÉ POŠTĚ ( na Centrumu.cz ), tak jakým způsobem to mám dostat do Googlového serveru a právě do toho "levého okénka" kde se to pak v tom pravém okénku přeloží? Mě se jedná o to, jak mám dostat klasickou emailovou zprávu (anglickou) do Googlu abych jí přeložil? Děkuji za radu
Skúste ten text ktorý chcete preložiť zkopírovať.Šípkov prejdete po jednotlivých písmenách ,slovách ktoré chcete preložiť.Pri tom musíte mať stlačené tlačítko ľavé na myši.Kde prejdete tak vám zmodrie text.Keď bude text modrý zkopírujte ho.Stlačíte CTRL +c.Potom si otvorte odkaz ktorý poslal ben® ..A tam ho do okienka kde bliká kurzor ho vložte.Vložíte ho tam tak že stlačíte CTRL +v
Děkuji... ale pánové "mkat" a "ben" asi jsem "blbej" ale mě to prostě nejde! řídím se vašimi radami...jestli není problém ten, že mám NOTEBOOK zn LENOVO, který to třeba nepodporuje?
Problém je v tom že nezvládáte základní operace s PC,, požádejte někoho ať vám to vysvětlí a názorně předvede . přes diskuzi se to težko vysvětluje ..
To modré zvýraznění textu na tom mailu chápu, i chápu si zadat: translate.google.cz/... a v levém okně bliká kurzor a v pravém se to překládá, ALE mě se jedná o to jakým způsobem právě do toho LEVÉHO OKNA mám dostat ten EMAIL z CENTRUMU CZ? To furt nechápu, a hlavně mě to nejde! Mě se jedná o to, abych to nemusel ten anglický mail ručně přepisovat na papír a pak z toho papíru si to napíšu do toho Googlového levého okénka, tímto způsobem jsem to dělal doposud, ale mě se jedná o to, když je ten email dlouhý, tak se mě nechce to přepisovat ručně, abych nad tím strávil hodinu, tak právě, jak mám ten EMAIL na centrum.cz přehodit do toho levého okénka na Googlu? To mě právě zajímá? A nejde mi to. Děkuji
Veď ty nemusíš kopírovať hneď celý mail.Najprv skús jednú vetu ,alebo slovo.A keď to zvládneš tak aj viac.
Otvor si mail a v druhom okne prekladač. Skopíruješ text z mailu. (zmodrené slovo ,vetu...CTRL+c)
Otvoríš druhé okno -prekladač a vložíš zkopírovaný text (CTRL+v )
Musí to ísť.Držím palce.
VÁŽENÍ --------- ať to zkouším, jak to zkouším, prostě mě to NEJDE! ... Jediný co mě jde, je, že text v mailu dám do bloku ( zmodřím ho), a pak jak je to modrý, tak na to kliknu pravým tlačítkem myši, a jak jste mě radily tady všichni tak kliknout na to slovo "KOPÍROVAT". A právě u této ikony ( Kopírovat) mě to dál se nehne, nejde to dál odkliknout, aby se otevřel nějaký jiný soubor. ...
Dobrý den, už jsem nechtěl reagovat, ale nedá se to vydržet. Pokud jste se dostal do kroku, že máte text z e-mailu zkopírovaný, tak v prohlížeči ukončete onu stránku na Centrum.cz, zadejte si do adresního řádku prohlížeče adresu překladače (je zde již vícekrát uvedena), tam už vidíte to okénko, kam klepnete na blikající kurzor (taková čárka) a pravým myšítkem si zvolíte Vložit (nebo Ctrl +V). Začínám mít dojem, že si jen děláte legraci - jak pracujete s PC si vůbec nedovedu představit. Zdravím!
umbra - já Vás nechtěl urazit, ale vykazujete značnou "tuhost" . Doufám, že nyní už se to podaří.
Nehledejte soubor - v prohlížeči si otevřete ten překladač a již zkopírovaný text tam vložíte.
umbra - gratuluji. Byla to "šichta", ale výsledek se dostavil . A zase umíte něco nového na PC.
BEN ... nedělám si legraci, jsem prostě na počítačovou techniku antitalent. Jsem staršího věku, nemůže být přece každý na dnešní techniku machr?
Vážení a milý BEN + COKLIT + další ,,,, DÍKY MOC, KONEČNĚ SE MI TO POVEDLO, ještě jednou díky ( dle přesně toho, jak to do detailu radí Coklit )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.