Nejste přihlášen/a.
Zdravím měl bych dotaz, dnes sem si otevřel svůj Email a přišli mi 2 správy od sužby PayPal a pak ještě jedna do složky Spam, stálo tam že proč mám potíže s účtem proč se nemohu přihlásit a potom kdo je majitel účtu že mi chtějí pomoc situaci řešit spoluprácí se mnou atd, ve správách bily navíc odkazy na stránky nějaké nejspíš na ten PayPal po kliknutí mi prohlížeč jednu stránku blokuje že je škodlivá a druhou mi ukazuje že neexistuje že byla smazána. žádný účet u PayPal jsem si nikdy nedělal a vůbec jsem žádné jejich služby nikdy nepoužíval, nevíte někdo prosím co to má znamenat? Moc se v internetu nevyznám. Děkuji za jakoukoliv radu
Přijde-li Vám e-mail od někoho, s kým nejste v žádném kontaktu, jehož služby nepoužíváte a od koho neočekáváte žádnou zprávu, nikdy neklikejte na odkazy v e-mailu! Ještě lepší by bylo email rovnou smazat, vůbec jej neotvírat.
Hlavně to platí pro e-maily tvářící se, že jsou od banky, některých finančních služeb apod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.