Ahoj, docela mě zaráží, odkud bere Facebook informace o mojí poloze. Na hlavní stránce se mi pravidelně zobrazují informace o počasí pro moji aktuální polohu. Jenže na Facebook (na mobilu) přistupuji pouze přes prohlížeč Chrome, který nemá přístup k mé poloze (vypnuto oprávnění), stejně tak toto oprávnění nemá Messenger. Jinou aplikaci související s Facebookem nainstalovanou nemám a na jiném zařízení, které bych měl u sebe (mimo domov, který je v jiném městě, než se nacházím) k facebooku nepřistupuji. Dokáže mi někdo odpovědět, případně poradit, jak to zjistit? Děkuji.
Jo, ta mě nenapadla... teď si uvědomuji, že se to stávalo jen když jsem byl připojen k nějaké wifi síti. Na datech, kde jsem podle IP adresy stále v Praze, se to neděje díky
to je vlmi jeddnoduché: uvědom si, že tě stále lokalizují nejmíně 3 stanice mobilního operátora což je dost přesné, no a pak tě lokalizují buď na zákldě telefonního čísla, nebo již zmíněné IP adresy. Toť vše
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.