Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám na Windowsu Microsoft Office s doživotní licencí. Chci si ovšem obnovit celý počítač - dát ho do výchozího nastavení, což by mělo všechno smazat. Nechci ale o Office přijít. Je způsob, jak to udělat? Nějak převést?
Ale normálně to s doživotní licencí jde. Doufám, že máš instalační médium a aktivační klíč. Pak ti nic neschází a chutě do toho.
Takže po instalaci systému na novém PC musíš z instalačního média Office nainstalovat ty Officy a tím klíčem je aktivuješ. Nic jiného není třeba. Přenesení, převedení a pod jsou nesmysly.
@kajak095: Everest ultimate i Aida to umí. Lze najít v sekci Software -Licence - MS Office.
No, v tom je ten háček. To už nemám. Jakože Officy mám legální verzi, ale mám ten počítač po někom a ten klíč už nezískám.
Tak na nový PC nebo na ten stejný? Pokud to není licence vázaná na konkrétní hardware (OEM), tak na NOVÝ počítač by to legálně nešlo. Na ten stejný ano. Měl byste od toho mít nějaké údaje, licenční číslo, instalační disk... Jednoduše si stejnou edici nainstalujete i po obnovení do továrního nastavení a aktivujete vaším licenčním číslem.
jasně, myslím na jednu věc a napíšu to jinak, díky za opravu
OEM - na nový počítač nelze, na stejný ano
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.