Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,zajímalo by mě zda je nějáký program,který umí vyhledat stejnou fotku. Příklad. Na www stránkách mám vyfocený svůj výrobek a nabízím ho k prodeji. Konkurence ho může okopírovat a nabízet pod svím jménem. Nebo když si někoho vyfotím -portrét,umí to vyhledat další stejné fotky na netu? Děkuji
Reverzní vyhledávač obrázků - Tineye.com. Všechny fotky ale samozřejmě nenajde, to není v liských a ani počítačových silách..
Na vyhledávání podobných obrázků v PC používám free program " DupDetector" (volně ke stažení). Dokáže mezi tisíci obrázků v počítači podle nastavených parametrů spolehlivě najít i obrázky nejen stejné, ale i jen podobné. Mám ho v češtině. Vyhledávat obrázky na Internetu ale neumí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.