Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyhledání totožné fotky

Od: jirkajc® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,zajímalo by mě zda je nějáký program,který umí vyhledat stejnou fotku. Příklad. Na www stránkách mám vyfocený svůj výrobek a nabízím ho k prodeji. Konkurence ho může okopírovat a nabízet pod svím jménem. Nebo když si někoho vyfotím -portrét,umí to vyhledat další stejné fotky na netu? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Třeba Google umí hledat podle obrázku.

ria*
hodnocení

0x

Dobrý den,

zkuste v googlu přepnout na vyhledávání obrázků, chytněte myší fotku, kterou chcete vyhledat a přetáhněte do vyhledávacího řádku, zobrazí se Vám podobné fotky.

scv®
hodnocení

0x

Reverzní vyhledávač obrázků - Tineye.com. Všechny fotky ale samozřejmě nenajde, to není v liských a ani počítačových silách..

hodnocení

0x

Na vyhledávání podobných obrázků v PC používám free program " DupDetector" (volně ke stažení). Dokáže mezi tisíci obrázků v počítači podle nastavených parametrů spolehlivě najít i obrázky nejen stejné, ale i jen podobné. Mám ho v češtině. Vyhledávat obrázky na Internetu ale neumí.

karel556*

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @ladinpraha z důvodu porušení pravidel poradny. ]

hodnocení

0x

Problém v těchto vyhledávačích (ať už google nebo aplikací) je ten, že vyhledává (také) vizuálně podobné obrázky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]